Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Kurací paprikáš

Chilli con carne
Strukovinové fašírky
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Stredomorský šalát
Sójový šalát s tuniakom
Grilované kuracie prsia
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Paradajkové košíčky so pšenom
Cesnakové bruskety
Kuracie rizoto
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Bravčové kotlety so zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Ružičková polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečený losos v medovej omáčke
Strukovinový šalát so zeleninou
Opekaná zelenina
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Mäsové guľky s omáčkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Sladko-kyslé grilované ražniči
Paštéta z husacej pečene
Grilované tofu
Stredomorská frittata
Polievka z fazuľových strukov
Slepačia polievka s knedličkami
Bohatá jesenná polievka
Biela ryba s fazuľou
Kuracina s kozím syrom
Morčacie rolky s ryžou
Fish&Chips v tortille
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Pečená ryba v papieri
Grilované rebierka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Šalát s pikantným steakom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Biela ryba s kuskusom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Tabouleh
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Hríbová mrvenička
Lahodné pečené zemiaky
Plnená pečená cibuľa
Cestoviny na stredomorský spôsob
Oranžové rizoto
Zapečené špagety s tuniakom
Ochutená ryža
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Mrkvová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Pridajte do tohto skvelého jedla delikátnu údenú papriku, ktorá mu dodá zvláštne čaro.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
100 g cibule
100 g mrkvy
50 g zeleru
100 g čerstvej červenej papriky
1 bobkový list
4 kuracie stehná s kosťou
1 lyžica Podravka ochucovadla
200 g zemiakov
3 strúčiky cesnaku
3 lyžičky mletej údenej papriky
1 lyžica Podravka paradajkového koncentrátu
150 ml smotany na varenie
1 lyžica kukuričného škrobu
1 lyžička mletého čierneho korenia
2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu. pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky, zeler a papriku nakrájanú na kocky, bobkový list a všetko krátko opražíme.
  • 2 Kuracie stehná umyjeme, osušíme, potrieme Podravka ochucovadlom a pridáme k zelenine.
  • 3 Podlejeme troškou vody a za stáleho miešania dusíme približne 10 minút na miernom ohni. Pridáme zemiaky nakrájané na kocky, pretlačený cesnak, posypeme údenou paprikou a dusíme ďalších 5 minút.
  • 4 Zalejeme horúcou vodou tak, aby bolo mäso zakryté. Varíme pod pokrievkou na miernom ohni, dokým nebude mäso uvarené
  • 5 Nakoniec primiešame Podravka paradajkový koncentrát. Takisto primiešame škrob zmiešaný so smotanou a necháme zovrieť.

Porcia

Podávame posypané mletým čiernym korením a nasekanou petržlenovou vňaťou s prílohou podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi