Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Cesnakové bruskety

Mrkvová polievka
Kurací paprikáš
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Biela ryba s fazuľou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Hríbová mrvenička
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ružičková polievka
Fish&Chips v tortille
Kuracie mäso so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Oranžové rizoto
Morčacie rolky s ryžou
Paštéta z husacej pečene
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracie rizoto
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Pečená ryba v papieri
Ražniči z mletého mäsa
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ochutená ryža
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Stredomorská frittata
Sladko-kyslé grilované ražniči
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Opekaná zelenina
Grilované rebierka
Grilované kuracie prsia
Grilované tofu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Strukovinové fašírky
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie mäso na thajský spôsob
Šalát s pikantným steakom
Šalát z grilovanej zeleniny
Biela ryba s kuskusom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Stredomorský šalát
Mäsové guľky s omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Sójový šalát s tuniakom
Chilli con carne
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Bravčové kotlety so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracina s kozím syrom
Tabouleh
Bohatá jesenná polievka
Plnená pečená cibuľa
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Slepačia polievka s knedličkami
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Zapečené špagety s tuniakom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Viac receptov pre túto náladu

Teplé bruskety pečené v alobale ochutený vašim obľúbeným cesnakom podávajte s červeným vínom a uvidíte, ako potešíte vašu spoločnosť.

Suroviny

1 francúzska bageta
6 lyžíc olivového oleja
3 lyžičky granulovaného cesnaku/pretlačeného čerstvého cesnaku
4 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
štipka čierneho mletého korenia
1 lyžička Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zmiešame olivový olej, cesnak, petržlenovú vňať, čierne korenie, Podravka ochucovadlo a dobre premiešame.
  • 2 Francúzsku bagetu nakrájame na tenké plátky a každý plátok potrieme pripravenou zmesou.
  • 3 Pripravenú bagetu zatočíme do alobalu, dáme piecť do predhriatej rúry na 190 °C a pečieme približne 20 minút.

Tip

Olivový olej môžete nahradiť maslom.

Porcia

Podávame teplé s pohárom červeného vína.

Zdieľať s priateľmi