Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Šalát z grilovanej zeleniny

Grilované kuracie prsia
Biela ryba s kuskusom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bravčové kotlety so zeleninou
Šalát s pikantným steakom
Polievka z fazuľových strukov
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie rizoto
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Morčacie rolky s ryžou
Mrkvová polievka
Lahodné pečené zemiaky
Slepačia polievka s knedličkami
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Opekaná zelenina
Hríbová mrvenička
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Stredomorský šalát
Kurací paprikáš
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Chilli con carne
Grilované rebierka
Strukovinové fašírky
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie mäso so zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ochutená ryža
Zapečené špagety s tuniakom
Ražniči z mletého mäsa
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Bohatá jesenná polievka
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Ružičková polievka
Paštéta z husacej pečene
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rizoto na španielsky spôsob
Plnená pečená cibuľa
Strukovinový šalát so zeleninou
Tabouleh
Kuracina s kozím syrom
Biela ryba s fazuľou
Fish&Chips v tortille
Oranžové rizoto
Stredomorská frittata
Grilované tofu
Pečená ryba v papieri
Cesnakové bruskety
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi