Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Cestoviny na stredomorský spôsob

Kuracina s kozím syrom
Plnená pečená cibuľa
Ražniči z mletého mäsa
Mrkvová polievka
Lahodné pečené zemiaky
Sladko-kyslé grilované ražniči
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Tabouleh
Stredomorský šalát
Ochutená ryža
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paštéta z husacej pečene
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Bohatá jesenná polievka
Cesnakové bruskety
Bravčové kotlety so zeleninou
Oranžové rizoto
Morčacie rolky s ryžou
Slepačia polievka s knedličkami
Chilli con carne
Sójový šalát s tuniakom
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Hríbová mrvenička
Kuracie mäso so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šalát s pikantným steakom
Biela ryba s fazuľou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Fish&Chips v tortille
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Opekaná zelenina
Pečená ryba v papieri
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované rebierka
Ružičková polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Mäsové guľky s omáčkou
Stredomorská frittata
Paradajkové košíčky so pšenom
Rizoto na španielsky spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Šalát z grilovanej zeleniny
Kurací paprikáš
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Strukovinové fašírky
Polievka z fazuľových strukov
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracie rizoto
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilované kuracie prsia
Grilované tofu
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi