Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Šalát s pečenými reďkovkami a medom

Biela ryba s fazuľou
Strukovinový šalát so zeleninou
Tabouleh
Zapečené špagety s tuniakom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cesnakové bruskety
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajkové košíčky so pšenom
Grilované kuracie prsia
Polievka z fazuľových strukov
Paštéta z husacej pečene
Sójový šalát s tuniakom
Pečený losos v medovej omáčke
Strukovinové fašírky
Oranžové rizoto
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilované rebierka
Opekaná zelenina
Mrkvová polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Ražniči z mletého mäsa
Morčacie rolky s ryžou
Pečená ryba v papieri
Kuracie mäso na thajský spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kurací paprikáš
Stredomorský šalát
Grilované tofu
Chilli con carne
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie mäso so zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Fish&Chips v tortille
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Hríbová mrvenička
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Stredomorská frittata
Bravčové kotlety so zeleninou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracina s kozím syrom
Šalát s pikantným steakom
Plnená pečená cibuľa
Mäsové guľky s omáčkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rizoto na španielsky spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Slepačia polievka s knedličkami
Ochutená ryža
Kuracie rizoto
Ružičková polievka
Biela ryba s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

Dve lyžice medu s trochou korenia urobia z reďkoviek perfektné jedlo nie len na špeciálne príležitosti, ale aj na všedné dni.

Suroviny

300 - 350 g reďkoviek
2 lyžice medu
30 g masla
3 lyžice balsamica
1 lyžička Podravka ochucovadla
50 g valeriánky poľnej (poľníček)
50 g rukoly
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 2 osoby30 min

  • 1 Reďkovky umyjeme, očistíme a nakrájame na malé kúsky.
  • 2 V malej miske zmiešame roztopené maslo, med, balsamico, Podravka ochucovadlo a čierne korenie. Pridáme nakrájané reďkovky a dobre premiešame, aby sa chuť marinády prepojila s reďkovkami.
  • 3 Reďkovky dáme do pekáča na pečenie a za občasného miešania pečieme v predhriatej rúre na 220°C približne 15 - 20 minút, dokým nebudú chrumkavé a mäkké.

Tip

Takto upečené reďkovky môžete podávať aj ako prílohu k mäsu.

Porcia

Hotové reďkovky podávame na lôžku rukoly a valeriánky poľnej.

Zdieľať s priateľmi