Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Lahodné pečené zemiaky

Šalát s pikantným steakom
Strukovinové fašírky
Rizoto na španielsky spôsob
Bravčové kotlety so zeleninou
Grilované kuracie prsia
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Oranžové rizoto
Pečená ryba v papieri
Slepačia polievka s knedličkami
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajkové košíčky so pšenom
Polievka z fazuľových strukov
Cesnakové bruskety
Opekaná zelenina
Mrkvová polievka
Grilované rebierka
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Sójový šalát s tuniakom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Bohatá jesenná polievka
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s kuskusom
Stredomorská frittata
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Biela ryba s fazuľou
Kuracie rizoto
Fish&Chips v tortille
Stredomorský šalát
Plnená pečená cibuľa
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracina s kozím syrom
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované tofu
Hríbová mrvenička
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči z mletého mäsa
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ružičková polievka
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kurací paprikáš
Tabouleh
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Ochutená ryža
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Paštéta z husacej pečene
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Chilli con carne
Viac receptov pre túto náladu

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

Suroviny

3 lyžice kukuričnej krupice
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 lyžička mletého kari
1 lyžička čierneho mletého korenia
1,5 kg zemiakov
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.
  • 2 Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

Tip

Počas pečenia ich občas premiešajte.

Porcia

Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

Zdieľať s priateľmi