Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Ochutená ryža

Paradajkové košíčky so pšenom
Pečený losos v medovej omáčke
Strukovinové fašírky
Paštéta z husacej pečene
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Oranžové rizoto
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bravčové kotlety so zeleninou
Kuracie rizoto
Opekaná zelenina
Chilli con carne
Pečená ryba v papieri
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované tofu
Sójový šalát s tuniakom
Kuracina s kozím syrom
Zapečené špagety s tuniakom
Strukovinový šalát so zeleninou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Šalát z grilovanej zeleniny
Slepačia polievka s knedličkami
Biela ryba s kuskusom
Biela ryba s fazuľou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bohatá jesenná polievka
Fish&Chips v tortille
Morčacina s citrónom a oreganom
Lahodné pečené zemiaky
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Hríbová mrvenička
Ražniči z mletého mäsa
Polievka z fazuľových strukov
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cesnakové bruskety
Morčacie rolky s ryžou
Plnená pečená cibuľa
Kurací paprikáš
Kuracie mäso so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rizoto na španielsky spôsob
Stredomorská frittata
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Stredomorský šalát
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tabouleh
Grilované kuracie prsia
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Mäsové guľky s omáčkou
Mrkvová polievka
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Grilované rebierka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Ružičková polievka
Šalát s pikantným steakom
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte ryžu ochutenú kurkumou, kde ochutnáte trošku nezvyčajnú chuť a určite sa v kuchyni trošku odlíšite.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
150 g cibule
300 g ryže
2 lyžičky Podravka ochucovadla
500 ml vody
1/2 lyžičky cesnaku
1 lyžička kurkumy

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Na zahriatom olivovom oleji krátko opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme umytú a scedenú ryžu a za stáleho miešania pražíme, dokým ryža nebude sklovitá.
  • 2 Posypeme Podravka ochucovadlom, prilejeme vodu, premiešame a pridáme cesnak a kurkumu. Varíme približne 20 minút, dokým ryža neabsorbuje všetku vodu.

Tip

Cibuľu a ryžu pražte spolu, pretože ryža nasiakne sladkosť cibule.

Porcia

Podávame s akýmkoľvek druhom mäsa a takisto aj s rôznymi omáčkami.

Zdieľať s priateľmi