Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Strukovinový šalát so zeleninou

Chilli con carne
Bohatá jesenná polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená ryba v papieri
Grilované tofu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie mäso so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Grilované kuracie prsia
Morčacie rolky s ryžou
Sójový šalát s tuniakom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Bravčové kotlety so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie rizoto
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cesnakové bruskety
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Oranžové rizoto
Hríbová mrvenička
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ochutená ryža
Morčacina s citrónom a oreganom
Mäsové guľky s omáčkou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Strukovinové fašírky
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Kuracina s kozím syrom
Mrkvová polievka
Slepačia polievka s knedličkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Stredomorská frittata
Kurací paprikáš
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie mäso na thajský spôsob
Paradajkové košíčky so pšenom
Stredomorský šalát
Plnená pečená cibuľa
Zapečené špagety s tuniakom
Ružičková polievka
Polievka z fazuľových strukov
Biela ryba s kuskusom
Fish&Chips v tortille
Tabouleh
Grilované rebierka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ražniči z mletého mäsa
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Opekaná zelenina
Šalát s pikantným steakom
Paštéta z husacej pečene
Rizoto na španielsky spôsob
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Biela ryba s fazuľou
Viac receptov pre túto náladu

Aj z tradičných strukovín, ktoré poznali už naši predkovia, sa dá pripraviť v celku netradičné, moderné jedlo. Strukovinový šalát so zeleninou je to pravé osvieženie.

Suroviny

250 g Lagris premium zmesi na hŕstkovú polievku
150 g paradajok
3 ks paprík v rôznej farbe
150 g uhoriek
50 g zeleru
60 g rukoly
50 g reďkoviek
50 g červenej cibule
Podravka na šalát
Dresing:
50 ml balzamikového octu
50 g kryštálového cukru
20 ml olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 10 osoby50 min

  • 1 Strukovinovú zmes namočíme deň vopred. Na druhý deň ju uvaríme do mäkka a necháme vychladnúť. Zeleninu pokrájame na menšie kúsky a pridáme k nej rukolu. Zalejeme dresingom a opatrne premiešame. Na záver vmiešame vychladnutú strukovinovú zmes. Ochutíme Podravkou na šalát.
  • 2 Dresing: balzamikový ocot zmiešame s cukrom. Do pripraveného octu s cukrom počas miešania prilievame olivový olej až do doby, kým nám nevznikne hustejšia emulzia.

Porcia

Šalát môžeme podávať ako hlavné jedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Zmes na hŕstkovú polievku premium je unikátna zmes viacdruhových strukovín a racia. Je výborná nielen ako základ šalátov, ale aj do polievky a pomázanky.

Zdieľať s priateľmi