Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Tabouleh

Bravčové kotlety so zeleninou
Paštéta z husacej pečene
Pečená ryba v papieri
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Ražniči z mletého mäsa
Plnená pečená cibuľa
Biela ryba s kuskusom
Slepačia polievka s knedličkami
Rizoto na španielsky spôsob
Mäsové guľky s omáčkou
Stredomorský šalát
Ochutená ryža
Sójový šalát s tuniakom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované tofu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cesnakové bruskety
Kuracie rizoto
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracina s kozím syrom
Kurací paprikáš
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Sladko-kyslé grilované ražniči
Oranžové rizoto
Lahodné pečené zemiaky
Grilované rebierka
Grilované kuracie prsia
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morčacie rolky s ryžou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Bohatá jesenná polievka
Kuracie mäso so zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Stredomorská frittata
Ružičková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát s pikantným steakom
Biela ryba s fazuľou
Fish&Chips v tortille
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Mrkvová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Chilli con carne
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Strukovinové fašírky
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Opekaná zelenina
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Polievka z fazuľových strukov
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Šalát z grilovanej zeleniny
Hríbová mrvenička
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Viac receptov pre túto náladu

Tabouleh je šalát z bulguru, inšpirovaný Blízkym východom, ten správny šmrnc mu dodáva citrónová šťava a mäta. Môžete si ho pripraviť ku grilovačke alebo len tak, ako svieže letné jedlo.

Suroviny

100 g Lagris bulguru
1 lyžica masla
1 ks menšej červenej cibule
5 ks jarných cibuliek
1 ks šalátovej uhorky
6 ks stredne veľkých paradajok
zväzok čerstvej mäty
petržlenová vňať
6 polievkových lyžíc olivového oleja
1 ks citróna
listy rímskeho šalátu
1 PL Podravky ochucovadla natur
soľ
korenie

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bulgur pripravíme podľa návodu na obale a necháme trošku vychladnúť. Medzitým nakrájame zeleninu na menšie kúsky, uhorky a paradajky zbavíme semienok.
  • 2 Bylinky nasekáme na jemno. Všetko spolu vložíme do väčšej misy a pridáme uvarený bulgur. Polejeme olivovým olejom a citrónovou šťavou, ochutíme Podravkou Natur a podľa potreby pridáme soľ a korenie.

Porcia

Podávame na listovom šaláte s citrónom.

Malé tajomstvá

Chuť bulguru zjemní maslo, ktoré do neho vmiešame.

Zdieľať s priateľmi