Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Morčacina s citrónom a oreganom

Lahodné pečené zemiaky
Šalát z grilovanej zeleniny
Bravčové kotlety so zeleninou
Tabouleh
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Cesnakové bruskety
Ochutená ryža
Stredomorský šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Morčacie rolky s ryžou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s fazuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Ražniči z mletého mäsa
Opekaná zelenina
Stredomorská frittata
Hríbová mrvenička
Paštéta z husacej pečene
Polievka z fazuľových strukov
Šalát s pikantným steakom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kurací paprikáš
Kuracina s kozím syrom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Grilované kuracie prsia
Pečená ryba v papieri
Kuracie mäso na thajský spôsob
Fish&Chips v tortille
Zapečené špagety s tuniakom
Ružičková polievka
Mäsové guľky s omáčkou
Grilované rebierka
Bohatá jesenná polievka
Sójový šalát s tuniakom
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Slepačia polievka s knedličkami
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Pečený losos v medovej omáčke
Sladko-kyslé grilované ražniči
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Strukovinové fašírky
Oranžové rizoto
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Paradajkové košíčky so pšenom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie rizoto
Kuracie mäso so zeleninou
Grilované tofu
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Chilli con carne
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Mrkvová polievka
Plnená pečená cibuľa
Chutný šalát z opečených zemiakov
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi