Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou

Medailónky s hnedou ryžou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Klasický burger
Kačica na pomarančoch
Medové teľacie kotlety
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kura na pive
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Papriky plnené rizotom
Pochúťka s Ajvarom
Párky v slanine
Mäsové guľky s omáčkou
Rezne s chutnou omáčkou
Grilovaný hamburger
Voňavé pečené zemiaky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kotlovina
Lasagne z panvice
Rolky z roštenky so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Morčacie prsia s jablkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Hubový guľáš
Polievka z bôbu
Pikantné bravčové závitky
Morčacie rolky s ryžou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Morčací hamburger
Grilovaná krkovička
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Bravčové kotlety s kuskusom
Kura na pivovej fľaši
Kurča na bielom víne
Rýchle lasagne
Grilované rebierka
Rybárov guláš
Kura na sladko
Chilli con carne
Zemiakové placky
Špagety s cuketou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Carbonara so špenátom
Hovädzí steak so zeleninou
Zeleninové chipsy
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Hŕstková polievka s paradajkami
Jahňacie so šalviovým medom
Sladká bravčová panenka
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kurací paprikáš
Nové zemiaky s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Jaipur kari
Kuracie prsia pečené v rúre
Pivný guláš
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Netradičný hamburger
Viac receptov pre túto náladu

Aromatické zemiaky s opečenou slaninkou a obľúbenou zeleninou vás potešia svojou chuťou.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 ks Podravka Natur na pečené zemiaky
5 lyžíc olivového oleja
120 g slaniny
4 ks sterilizovaných artičokov
hrsť nakrájanej pažítky alebo jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky ošúpeme a nakrájame na plátky hrubé 0,5 cm. Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  • 2 Posypeme Podravkou Natur na pečené zemiaky a rovnomerne pokvapkáme olivovým olejom. Opatrne premiešame.
  • 3 Pečieme v rúre vyhriatej na 200 ° C asi 40 minút.
  • 4 Artičoky scedíme a nakrájame na kúsky.
  • 5 Slaninu nakrájame na kocky a smažíme na panvici až kým zhnedne.
  • 6 Teplé pečené zemiaky posypeme artičokami a opraženou slaninkou.

Tip

Artičoky môžete nahradiť inou sterilizovanou zeleninou: paprika, špargľa, kukurica.

Porcia

Posypeme pažítkou a podávame teplé.

Zdieľať s priateľmi