Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou

Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Medailónky s hnedou ryžou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Chilli con carne
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Papriky plnené rizotom
Kurča na bielom víne
Medové teľacie kotlety
Pivný guláš
Klasický burger
Bravčové kotlety s kuskusom
Kotlovina
Zeleninové chipsy
Kura na pivovej fľaši
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilovaná krkovička
Jahňacie so šalviovým medom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Voňavé pečené zemiaky
Morčacie rolky s ryžou
Kura na pive
Hŕstková polievka s paradajkami
Polievka z bôbu
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Pizza v zemiakoch
Kačica na pomarančoch
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Zemiakové placky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rezne s chutnou omáčkou
Hubový guľáš
Pochúťka s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Kuracie prsia pečené v rúre
Lasagne z panvice
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Jaipur kari
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na sladko
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rybárov guláš
Morčacie prsia s jablkami
Špagety s cuketou
Mäsové guľky s omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kurací paprikáš
Sladká bravčová panenka
Netradičný hamburger
Morčací hamburger
Rýchle lasagne
Teľacie kotlety so zeleninou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Párky v slanine
Nové zemiaky s Ajvarom
Pikantné bravčové závitky
Fish&Chips v tortille
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Carbonara so špenátom
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilované rebierka
Viac receptov pre túto náladu

Aromatické zemiaky s opečenou slaninkou a obľúbenou zeleninou vás potešia svojou chuťou.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 ks Podravka Natur na pečené zemiaky
5 lyžíc olivového oleja
120 g slaniny
4 ks sterilizovaných artičokov
hrsť nakrájanej pažítky alebo jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky ošúpeme a nakrájame na plátky hrubé 0,5 cm. Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  • 2 Posypeme Podravkou Natur na pečené zemiaky a rovnomerne pokvapkáme olivovým olejom. Opatrne premiešame.
  • 3 Pečieme v rúre vyhriatej na 200 ° C asi 40 minút.
  • 4 Artičoky scedíme a nakrájame na kúsky.
  • 5 Slaninu nakrájame na kocky a smažíme na panvici až kým zhnedne.
  • 6 Teplé pečené zemiaky posypeme artičokami a opraženou slaninkou.

Tip

Artičoky môžete nahradiť inou sterilizovanou zeleninou: paprika, špargľa, kukurica.

Porcia

Posypeme pažítkou a podávame teplé.

Zdieľať s priateľmi