Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Morčací hamburger

Kurací paprikáš
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Netradičný hamburger
Grilované rebierka
Jaipur kari
Špagety s cuketou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Grilovaná krkovička
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kurča na bielom víne
Pizza v zemiakoch
Sladká bravčová panenka
Carbonara so špenátom
Jahňacie so šalviovým medom
Rezne s chutnou omáčkou
Medailónky s hnedou ryžou
Pikantné bravčové závitky
Pochúťka s Ajvarom
Klasický burger
Hovädzí steak so zeleninou
Zeleninové chipsy
Fish&Chips v tortille
Chilli con carne
Rybárov guláš
Morčacie prsia s jablkami
Hubový guľáš
Teľacie kotlety so zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Pivný guláš
Mäsové guľky s omáčkou
Kura na sladko
Bravčové kotlety s kuskusom
Medové teľacie kotlety
Kura na pivovej fľaši
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Párky v slanine
Papriky plnené rizotom
Kura na pive
Kačica na pomarančoch
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaný hamburger
Polievka z bôbu
Kotlovina
Lasagne z panvice
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rýchle lasagne
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Zemiakové placky
Viac receptov pre túto náladu

Chuť tohto neobvykle chutného hamburgeru plného farebných prísad a vynikajúceho Ajvaru Podravka je neprekonateľná.

Suroviny

500 g mletého morčacieho mäsa
100 g rukoly
2 lyžičky ochucovadla Podravka
2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
4 pečivá na hamburger
1 vajce
2 červené cibule
1 zelená paprika
1 červená paprika
1 Ajvar jemný Podravka
štipka sušenej bazalky
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Mäso zmiešame s ochucovadlom Podravka, petržlenovou vňaťou, vajcom, soľou, korením a štipkou bazalky, dobre premiešame a necháme postáť.
  • 2 Medzitým si nakrájame cibuľu, ale aj červenú a zelenú papriku na kolieska a rukolu natrháme na stredne veľké kúsky.
  • 3 Mäso rozdelíme na malé časti, vytvarujeme do okrúhleho tvaru (veľkosť a hrúbka podľa chuti) a opečieme ho na zahriatom grile alebo grilovacej panvici.
  • 4 Pečivo na hamburger prerežeme na polovicu a na spodnú časť natrieme ajvar Podravka, potom položíme kolieska cibule a mäso. Na mäso poukladáme kolieska červenej a zelenej papriky a nakoniec rukolu.
  • 5 Vrchnú časť takisto natrieme ajvarom Podravka, prikryjeme a podávame.

Zdieľať s priateľmi