Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Morčací hamburger

Kurča na bielom víne
Špagety s cuketou
Rýchle lasagne
Grilovaná krkovička
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Klasický burger
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Jaipur kari
Pikantné bravčové závitky
Kačica na pomarančoch
Medailónky s hnedou ryžou
Rybárov guláš
Kura na pive
Pizza v zemiakoch
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kura na sladko
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilovaný hamburger
Carbonara so špenátom
Morčacie prsia s jablkami
Kotlovina
Zeleninové chipsy
Rezne s chutnou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Párky v slanine
Lasagne z panvice
Pochúťka s Ajvarom
Chilli con carne
Jahňacie so šalviovým medom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Pivný guláš
Papriky plnené rizotom
Netradičný hamburger
Grilované rebierka
Medové teľacie kotlety
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie prsia pečené v rúre
Nové zemiaky s Ajvarom
Morčacie rolky s ryžou
Polievka z bôbu
Fish&Chips v tortille
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kura na pivovej fľaši
Hubový guľáš
Sladká bravčová panenka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Zemiakové placky
Kurací paprikáš
Teľacie kotlety so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Chuť tohto neobvykle chutného hamburgeru plného farebných prísad a vynikajúceho Ajvaru Podravka je neprekonateľná.

Suroviny

500 g mletého morčacieho mäsa
100 g rukoly
2 lyžičky ochucovadla Podravka
2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
4 pečivá na hamburger
1 vajce
2 červené cibule
1 zelená paprika
1 červená paprika
1 Ajvar jemný Podravka
štipka sušenej bazalky
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Mäso zmiešame s ochucovadlom Podravka, petržlenovou vňaťou, vajcom, soľou, korením a štipkou bazalky, dobre premiešame a necháme postáť.
  • 2 Medzitým si nakrájame cibuľu, ale aj červenú a zelenú papriku na kolieska a rukolu natrháme na stredne veľké kúsky.
  • 3 Mäso rozdelíme na malé časti, vytvarujeme do okrúhleho tvaru (veľkosť a hrúbka podľa chuti) a opečieme ho na zahriatom grile alebo grilovacej panvici.
  • 4 Pečivo na hamburger prerežeme na polovicu a na spodnú časť natrieme ajvar Podravka, potom položíme kolieska cibule a mäso. Na mäso poukladáme kolieska červenej a zelenej papriky a nakoniec rukolu.
  • 5 Vrchnú časť takisto natrieme ajvarom Podravka, prikryjeme a podávame.

Zdieľať s priateľmi