Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Morčací hamburger

Kura na pive
Pivný guláš
Netradičný hamburger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Fish&Chips v tortille
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Chilli con carne
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Sladká bravčová panenka
Medové teľacie kotlety
Grilovaná krkovička
Kotlovina
Grilované rebierka
Kura na pivovej fľaši
Hubový guľáš
Hovädzí steak so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Kurča na bielom víne
Lasagne z panvice
Rezne s chutnou omáčkou
Medailónky s hnedou ryžou
Jahňacie so šalviovým medom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Carbonara so špenátom
Kura na sladko
Rolky z roštenky so zeleninou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Zemiakové placky
Rýchle lasagne
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kuracie prsia pečené v rúre
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Papriky plnené rizotom
Klasický burger
Polievka z bôbu
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rybárov guláš
Voňavé pečené zemiaky
Zeleninové chipsy
Kurací paprikáš
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Jaipur kari
Pochúťka s Ajvarom
Kačica na pomarančoch
Morčacie prsia s jablkami
Grilovaný hamburger
Párky v slanine
Špagety s cuketou
Viac receptov pre túto náladu

Chuť tohto neobvykle chutného hamburgeru plného farebných prísad a vynikajúceho Ajvaru Podravka je neprekonateľná.

Suroviny

500 g mletého morčacieho mäsa
100 g rukoly
2 lyžičky ochucovadla Podravka
2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
4 pečivá na hamburger
1 vajce
2 červené cibule
1 zelená paprika
1 červená paprika
1 Ajvar jemný Podravka
štipka sušenej bazalky
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Mäso zmiešame s ochucovadlom Podravka, petržlenovou vňaťou, vajcom, soľou, korením a štipkou bazalky, dobre premiešame a necháme postáť.
  • 2 Medzitým si nakrájame cibuľu, ale aj červenú a zelenú papriku na kolieska a rukolu natrháme na stredne veľké kúsky.
  • 3 Mäso rozdelíme na malé časti, vytvarujeme do okrúhleho tvaru (veľkosť a hrúbka podľa chuti) a opečieme ho na zahriatom grile alebo grilovacej panvici.
  • 4 Pečivo na hamburger prerežeme na polovicu a na spodnú časť natrieme ajvar Podravka, potom položíme kolieska cibule a mäso. Na mäso poukladáme kolieska červenej a zelenej papriky a nakoniec rukolu.
  • 5 Vrchnú časť takisto natrieme ajvarom Podravka, prikryjeme a podávame.

Zdieľať s priateľmi