Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Bravčové kotlety so zeleninou

Morčacie rolky s ryžou
Opekaná zelenina
Sójový šalát s tuniakom
Lahodné pečené zemiaky
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kurací paprikáš
Paradajkové košíčky so pšenom
Stredomorská frittata
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rizoto na španielsky spôsob
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilované kuracie prsia
Slepačia polievka s knedličkami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Grilované tofu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bohatá jesenná polievka
Chilli con carne
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracie rizoto
Polievka z fazuľových strukov
Sladko-kyslé grilované ražniči
Biela ryba s fazuľou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Plnená pečená cibuľa
Ružičková polievka
Hríbová mrvenička
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Zapečené špagety s tuniakom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Oranžové rizoto
Strukovinový šalát so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Šalát s pikantným steakom
Pečená ryba v papieri
Cesnakové bruskety
Kuracie mäso so zeleninou
Strukovinové fašírky
Ochutená ryža
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Pečený losos v medovej omáčke
Grilované rebierka
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Tabouleh
Mrkvová polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Fish&Chips v tortille
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči z mletého mäsa
Stredomorský šalát
Kuracina s kozím syrom
Paštéta z husacej pečene
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Bravčové kotlety s mrkvou, zelerom v kombinácii s olivovým olejom, to je tá pravá cesta k vyváženej strave.

Suroviny

8 bravčových kotliet (asi 800 g)
½ lyžičky čierneho korenia
1 lyžica Podravky ochucovadla
60 ml olivového oleja
2 ks šalotky (150 g)
300 g mrkvy
4 stopky zeleru
1 lyžica cukru
2 lyžice balzamikového octu
1 kocka Hovädzieho bujónu Podravka
40 g masla
2 vetvičky rozmarínu
3 strúčiky cesnaku

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Kotlety okoreníme, posypeme lyžicou Podravky ochucovadla a necháme odležať.
  • 2 Šalotku osmažíme na oleji, pridáme mrkvu nakrájanú na prúžky a nastrúhaný zeler.
  • 3 Pridáme cukor, keď začne karamelizovať, prilejeme balzamikový ocot, trochu vody a bujón Podravka.
  • 4 Krátko dusíme, aby zelenina ostala chrumkavá.
  • 5 Pripravené bravčové kotlety osmažíme na horúcom olivovom oleji pri vysokej teplote.
  • 6 Po otočení kotlety pridáme maslo, rozmarín, na záver cesnak a čierne korenie.

Porcia

Hotové bravčové kotlety podávame s pripravenou zeleninou.

Zdieľať s priateľmi