Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Ražniči z mletého mäsa

Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie mäso so zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Opekaná zelenina
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Morčacie rolky s ryžou
Biela ryba s kuskusom
Chilli con carne
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie rizoto
Grilované tofu
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Oranžové rizoto
Strukovinové fašírky
Mrkvová polievka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Grilované rebierka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Plnená pečená cibuľa
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Slepačia polievka s knedličkami
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Šalát s pikantným steakom
Hríbová mrvenička
Sójový šalát s tuniakom
Ochutená ryža
Fish&Chips v tortille
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kurací paprikáš
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pečená ryba v papieri
Šalát z grilovanej zeleniny
Stredomorský šalát
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Bravčové kotlety so zeleninou
Cesnakové bruskety
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Morčacina s citrónom a oreganom
Paradajkové košíčky so pšenom
Rizoto na španielsky spôsob
Paštéta z husacej pečene
Ružičková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Stredomorská frittata
Mäsové guľky s omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované kuracie prsia
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracina s kozím syrom
Polievka z fazuľových strukov
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Tabouleh
Biela ryba s fazuľou
Viac receptov pre túto náladu

Guľky z mletého mäsa spolu s cibuľou napichajte na špajdlu, podávajte s chutným Ajvarom Podravka a vychutnávajte si výborné jedlo pripravené pod holým nebom.

Suroviny

800 g mletej teľaciny
100 g ochucovadla pikant Podravka
100 g cibule
2 strúčiky cesnaku
1 vajce
1 lyžica nakrájanej petržlenovej vňate
1 - 2 lyžice strúhanky
2 červené cibule
Ajvar jemný Podravka
olej na potretie grilu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mleté mäso zmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom a Podravka ochucovadlom pikant. Zmes poriadne premiešame a necháme postáť cca 30 minút.
  • 2 Pridáme vajce, petržlenovú vňať a strúhanku a všetko to spolu ešte raz a rukami premiešame, aby sa ingredience poriadne prepojili a aby sa nám dali urobiť guľky.
  • 3 Zo zmesi vytvarujeme menšie guľky. Červenú cibuľu nakrájame na väčšie časti (najlepšie štvrtiny) a potom ich striedavo s guľkami napichujeme na špajdle.
  • 4 Pripravené ražniči grilujeme na grile alebo grilovacej panvici.

Tip

Na prípravu mäsových guliek je najlepšie použiť nahrubšie pomleté mäso, aby vám guľky držali pokope.

Porcia

Na doplnenie chuti môžete toto jedlo podávať s Ajvarom jemným Podravka, s omáčkou podľa vašej chuti alebo teplým pečivom.

Zdieľať s priateľmi