Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Ochutená ryža

Kuracina s kozím syrom
Chilli con carne
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Stredomorská frittata
Plnená pečená cibuľa
Ražniči z mletého mäsa
Opekaná zelenina
Grilované rebierka
Kuracie rizoto
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované kuracie prsia
Šalát s pikantným steakom
Zapečené špagety s tuniakom
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Slepačia polievka s knedličkami
Strukovinové fašírky
Mäsové guľky s omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Kurací paprikáš
Pečená ryba v papieri
Mrkvová polievka
Biela ryba s kuskusom
Biela ryba s fazuľou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie mäso so zeleninou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bohatá jesenná polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestoviny na stredomorský spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Paradajkové košíčky so pšenom
Oranžové rizoto
Bravčové kotlety so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Pečený losos v medovej omáčke
Fish&Chips v tortille
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Sladko-kyslé grilované ražniči
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ružičková polievka
Polievka z fazuľových strukov
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Tabouleh
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované tofu
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Hríbová mrvenička
Cesnakové bruskety
Paštéta z husacej pečene
Rizoto na španielsky spôsob
Stredomorský šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte ryžu ochutenú kurkumou, kde ochutnáte trošku nezvyčajnú chuť a určite sa v kuchyni trošku odlíšite.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
150 g cibule
300 g ryže
2 lyžičky Podravka ochucovadla
500 ml vody
1/2 lyžičky cesnaku
1 lyžička kurkumy

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Na zahriatom olivovom oleji krátko opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme umytú a scedenú ryžu a za stáleho miešania pražíme, dokým ryža nebude sklovitá.
  • 2 Posypeme Podravka ochucovadlom, prilejeme vodu, premiešame a pridáme cesnak a kurkumu. Varíme približne 20 minút, dokým ryža neabsorbuje všetku vodu.

Tip

Cibuľu a ryžu pražte spolu, pretože ryža nasiakne sladkosť cibule.

Porcia

Podávame s akýmkoľvek druhom mäsa a takisto aj s rôznymi omáčkami.

Zdieľať s priateľmi