Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Cesnakové bruskety

Fish&Chips v tortille
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kurací paprikáš
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované kuracie prsia
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracie mäso so zeleninou
Pečená ryba v papieri
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Stredomorská frittata
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pečený losos v medovej omáčke
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie rizoto
Grilované tofu
Oranžové rizoto
Biela ryba s kuskusom
Grilované rebierka
Morčacie rolky s ryžou
Stredomorský šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tabouleh
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracina s kozím syrom
Slepačia polievka s knedličkami
Hríbová mrvenička
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Strukovinový šalát so zeleninou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Strukovinové fašírky
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Bohatá jesenná polievka
Mrkvová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ružičková polievka
Ražniči z mletého mäsa
Sladko-kyslé grilované ražniči
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Ochutená ryža
Bravčové kotlety so zeleninou
Paštéta z husacej pečene
Plnená pečená cibuľa
Opekaná zelenina
Šalát z grilovanej zeleniny
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát s pikantným steakom
Lahodné pečené zemiaky
Rizoto na španielsky spôsob
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Chilli con carne
Zapečené špagety s tuniakom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s fazuľou
Viac receptov pre túto náladu

Teplé bruskety pečené v alobale ochutený vašim obľúbeným cesnakom podávajte s červeným vínom a uvidíte, ako potešíte vašu spoločnosť.

Suroviny

1 francúzska bageta
6 lyžíc olivového oleja
3 lyžičky granulovaného cesnaku/pretlačeného čerstvého cesnaku
4 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
štipka čierneho mletého korenia
1 lyžička Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zmiešame olivový olej, cesnak, petržlenovú vňať, čierne korenie, Podravka ochucovadlo a dobre premiešame.
  • 2 Francúzsku bagetu nakrájame na tenké plátky a každý plátok potrieme pripravenou zmesou.
  • 3 Pripravenú bagetu zatočíme do alobalu, dáme piecť do predhriatej rúry na 190 °C a pečieme približne 20 minút.

Tip

Olivový olej môžete nahradiť maslom.

Porcia

Podávame teplé s pohárom červeného vína.

Zdieľať s priateľmi