Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Zapečené špagety s tuniakom

Stredomorská frittata
Kuracie mäso so zeleninou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Stredomorský šalát
Cesnakové bruskety
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči z mletého mäsa
Ochutená ryža
Plnená pečená cibuľa
Paradajkové košíčky so pšenom
Paštéta z husacej pečene
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Oranžové rizoto
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pečená ryba v papieri
Grilované rebierka
Polievka z fazuľových strukov
Strukovinové fašírky
Mrkvová polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Bravčové kotlety so zeleninou
Chilli con carne
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Hríbová mrvenička
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie rizoto
Fish&Chips v tortille
Kuracie mäso na thajský spôsob
Sladko-kyslé grilované ražniči
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šalát s pikantným steakom
Grilované kuracie prsia
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát z grilovanej zeleniny
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s kuskusom
Kurací paprikáš
Tabouleh
Mäsové guľky s omáčkou
Sójový šalát s tuniakom
Slepačia polievka s knedličkami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Grilované tofu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracina s kozím syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Morčacie rolky s ryžou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Opekaná zelenina
Ružičková polievka
Bohatá jesenná polievka
Viac receptov pre túto náladu

Zapečené špagety s tuniakom sú určite chutným stredomorským jedlom s paradajkovou omáčkou, cesnakom, olivovým olejom, syrom ricotta a stredomorským korením. Bohatú chuť jedla doplňte vhodne vybraným vínom.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
390g Podravka krájaných paradajok s chilli
115g Eva tuniaka v olivovom oleji
300g syra ricotta
400g Špagety Podravka
8ks zelených odkôstkovaných olív
1 kávová lyžica Podravky ochucovadla
soľ, korenie
posekaná bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Na olivovom oleji speníme cesnak, pridáme krájané paradajky s chilli, soľ, korenie, Podravku ochucovadlo a podľa potreby podlejeme trochou vody. Varíme 10 minút.
  • 2 Potom pridáme scedený tuniak s rozmrveným syrom ricotta a pripravenú omáčku spojíme s uvarenými špagetami.
  • 3 Zmes vložíme do ohňovzdornej misy, pridáme olivy a zapekáme v predhriatej rúre pri 200 ° C po dobu 15-20 minút.

Porcia

Pred podávaním posypeme bazalkou.

Malé tajomstvá

Ricottu môžeme zameniť akýmkoľvek iným čerstvým syrom

Zdieľať s priateľmi