Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Opekaná zelenina

Rizoto na španielsky spôsob
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ružičková polievka
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Stredomorský šalát
Biela ryba s kuskusom
Morčacie rolky s ryžou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morčacina s citrónom a oreganom
Oranžové rizoto
Sladko-kyslé grilované ražniči
Ochutená ryža
Bravčové kotlety so zeleninou
Kuracina s kozím syrom
Lahodné pečené zemiaky
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Tabouleh
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pečená ryba v papieri
Kurací paprikáš
Slepačia polievka s knedličkami
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Plnená pečená cibuľa
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Fish&Chips v tortille
Kuracie rizoto
Strukovinový šalát so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Grilované tofu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Paradajkové košíčky so pšenom
Pečený losos v medovej omáčke
Strukovinové fašírky
Hríbová mrvenička
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Sójový šalát s tuniakom
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Grilované kuracie prsia
Šalát z grilovanej zeleniny
Cesnakové bruskety
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Šalát s pikantným steakom
Paštéta z husacej pečene
Ražniči z mletého mäsa
Mrkvová polievka
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Stredomorská frittata
Kuracie mäso so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Polievka z fazuľových strukov
Bohatá jesenná polievka
Grilované rebierka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Chilli con carne
Zapečené špagety s tuniakom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Biela ryba s fazuľou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi