Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Chilli con carne

Mäsové guľky s omáčkou
Slepačia polievka s knedličkami
Bravčové kotlety so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ružičková polievka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Stredomorský šalát
Zapečené špagety s tuniakom
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Strukovinové fašírky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Mrkvová polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Lahodné pečené zemiaky
Rizoto na španielsky spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Strukovinový šalát so zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Grilované tofu
Opekaná zelenina
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Bohatá jesenná polievka
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Fish&Chips v tortille
Grilované kuracie prsia
Šalát z grilovanej zeleniny
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Kuracie rizoto
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Grilované rebierka
Kurací paprikáš
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Morčacie rolky s ryžou
Pečená ryba v papieri
Kuracie mäso so zeleninou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Chutný šalát z opečených zemiakov
Hríbová mrvenička
Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela ryba s kuskusom
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracina s kozím syrom
Cesnakové bruskety
Paštéta z husacej pečene
Ochutená ryža
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Šalát s pikantným steakom
Oranžové rizoto
Tabouleh
Stredomorská frittata
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Viac receptov pre túto náladu

To najlepšie chilli con carne by malo byť husté a šťavnaté. S kúskom horkej čokolády je tým najlepším jedlom pri posedení s priateľmi.

Suroviny

300 g mletého mäsa (bravčového, hovädzieho)
200 g uvarenej Lagris červenej fazule
20 g slaniny alebo údeného mäsa
1 pikantná červená paprička
2 lyžičky Podravky ochucovadla Pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji orestujeme mleté mäso, pridáme na kocky nakrájanú slaninu alebo údené mäso a zľahka orestujeme.
  • 2 Pridáme uvarenú fazuľu, ktorú sme pripravili podľa návodu, dolejeme 400 ml vlažnej vody, premiešame Podravkou ochucovadlom Pikant a nakrájanou papričkou.
  • 3 Dobre premiešame a varíme ešte 10 minút.

Porcia

Podávame teplé s čerstvým chlebom.

Malé tajomstvá

Tajná ingrediencia: Na konci pridajte 2 kocky horkej čokolády.

Zdieľať s priateľmi