Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Paštéta z husacej pečene

Mrkvová polievka
Šalát s pikantným steakom
Slepačia polievka s knedličkami
Strukovinové fašírky
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Tabouleh
Stredomorská frittata
Cesnakové bruskety
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Hríbová mrvenička
Kuracie mäso na thajský spôsob
Morčacie rolky s ryžou
Bravčové kotlety so zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Grilované tofu
Bohatá jesenná polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Rizoto na španielsky spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ochutená ryža
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ražniči z mletého mäsa
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Lahodné pečené zemiaky
Pečená ryba v papieri
Kuracie mäso so zeleninou
Chilli con carne
Grilované rebierka
Mäsové guľky s omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Sójový šalát s tuniakom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracina s kozím syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Grilované kuracie prsia
Stredomorský šalát
Ružičková polievka
Zapečené špagety s tuniakom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Fish&Chips v tortille
Cestoviny na stredomorský spôsob
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Paradajkové košíčky so pšenom
Biela ryba s fazuľou
Kurací paprikáš
Opekaná zelenina
Sladko-kyslé grilované ražniči
Pečený losos v medovej omáčke
Oranžové rizoto
Kuracie rizoto
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Biela ryba s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

Paštétu z husacej pečene pripravíte veľmi rýchlo a jednoducho. Môžete ju podávať ako studený predkrm alebo ako nátierku na chlieb, no v oboch prípadoch určite uspokojíte i tých najnáročnejších hostí.

Suroviny

100 g masla
1 šalotka
100 g husacej pečeni
½ lyžičky ochucovadla Podravka
200 ml koňak
korenie
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Na masle opražíme dozlatista nakrájanú cibuľu.
  • 2 Pridáme nakrájanú husaciu pečeň a opečieme asi 5 minút.
  • 3 Zmes posypeme ochucovadlom Podravka a necháme vychladnúť.
  • 4 Do vychladnutej zmesy pridáme koňak, korenie a vymiešame do hladkej pasty. Podľa potreby pridáme soľ.

Porcia

Podávajte ako nátierku s rôznymi druhmi chleba

Malé tajomstvá

Paštétu môžete vložiť do formy a uchovávať v chladničke niekoľko dní.

Zdieľať s priateľmi