Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Cestoviny farfalle s kozím syrom

Strukovinové fašírky
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Slepačia polievka s knedličkami
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie rizoto
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Sójový šalát s tuniakom
Pečená ryba v papieri
Ražniči z mletého mäsa
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šalát s pikantným steakom
Opekaná zelenina
Plnená pečená cibuľa
Mäsové guľky s omáčkou
Stredomorský šalát
Oranžové rizoto
Grilované rebierka
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Paradajkové košíčky so pšenom
Rizoto na španielsky spôsob
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Bravčové kotlety so zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Grilované kuracie prsia
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Tabouleh
Polievka z fazuľových strukov
Biela ryba s kuskusom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Paštéta z husacej pečene
Ochutená ryža
Chilli con carne
Stredomorská frittata
Lahodné pečené zemiaky
Ružičková polievka
Hríbová mrvenička
Cesnakové bruskety
Biela ryba s fazuľou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracina s kozím syrom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát z grilovanej zeleniny
Kurací paprikáš
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Strukovinový šalát so zeleninou
Mrkvová polievka
Fish&Chips v tortille
Bohatá jesenná polievka
Grilované tofu
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si toto ľahké a osviežujúce jedlo v letných mesiacoh. Zeleninu môžete pokvapkať kvalitným olivovým olejom, pretože vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch.

Suroviny

500 g Podravka cestovín (farfalle)
1 konzerva čiernych olív
1 červená kapia
1 čili paprika - podľa chuti
500 g cherry paradajok
1 uhorka
Podravka na šalát
čerstvý kozí syr
soľ
korenie
olivový olej

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale "al dente" (akurát na zub). 
  • 2 Nakrájame si zeleninu na drobné kocky, olivy na kolieska. Uvarené cestoviny scedíme, jemne polejeme olejom a primiešame nakrájanú a okorenenú zeleninu.
  • 3 Posypeme Podravkou na šalát. Nakoniec ozdobíme kozím syrom, ktorý veľmi dobre doplní chuť celého jedla.

Porcia

Môžeme podávať ako hlavné teplé jedlo, ale i ako studené občerstvenie.

Malé tajomstvá

Kozí syr je ľahko stráviteľný, obsahuje veľa vápnika a posilňuje imunitu. Najkvalitnejší kozí syr môžeme kúpiť na konci jari a v lete.

Zdieľať s priateľmi