Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Morčacina s citrónom a oreganom

Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Ochutená ryža
Hríbová mrvenička
Lahodné pečené zemiaky
Tabouleh
Rizoto na španielsky spôsob
Stredomorská frittata
Sójový šalát s tuniakom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Ružičková polievka
Mrkvová polievka
Kuracie mäso so zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Strukovinové fašírky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované tofu
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Šalát s pikantným steakom
Opekaná zelenina
Šalát z grilovanej zeleniny
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie rizoto
Pečený losos v medovej omáčke
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Chilli con carne
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracina s kozím syrom
Pečená ryba v papieri
Grilované kuracie prsia
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Oranžové rizoto
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bravčové kotlety so zeleninou
Kurací paprikáš
Slepačia polievka s knedličkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované rebierka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Mäsové guľky s omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Fish&Chips v tortille
Paštéta z husacej pečene
Paradajkové košíčky so pšenom
Morčacie rolky s ryžou
Stredomorský šalát
Zapečené špagety s tuniakom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cesnakové bruskety
Biela ryba s fazuľou
Strukovinový šalát so zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi