Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Šalát s pečenými reďkovkami a medom

Ružičková polievka
Biela ryba s fazuľou
Oranžové rizoto
Grilované rebierka
Cesnakové bruskety
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Hríbová mrvenička
Šalát s pikantným steakom
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Ochutená ryža
Kuracie rizoto
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Biela ryba s kuskusom
Stredomorský šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Sladko-kyslé grilované ražniči
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči z mletého mäsa
Grilované tofu
Mäsové guľky s omáčkou
Kuracie mäso so zeleninou
Opekaná zelenina
Lahodné pečené zemiaky
Šalát z grilovanej zeleniny
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kurací paprikáš
Pečená ryba v papieri
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Sójový šalát s tuniakom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracina s kozím syrom
Tabouleh
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Bravčové kotlety so zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Stredomorská frittata
Fish&Chips v tortille
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Polievka z fazuľových strukov
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Strukovinové fašírky
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Chilli con carne
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilované kuracie prsia
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečený losos v medovej omáčke
Bohatá jesenná polievka
Paštéta z husacej pečene
Slepačia polievka s knedličkami
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Mrkvová polievka
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Viac receptov pre túto náladu

Dve lyžice medu s trochou korenia urobia z reďkoviek perfektné jedlo nie len na špeciálne príležitosti, ale aj na všedné dni.

Suroviny

300 - 350 g reďkoviek
2 lyžice medu
30 g masla
3 lyžice balsamica
1 lyžička Podravka ochucovadla
50 g valeriánky poľnej (poľníček)
50 g rukoly
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 2 osoby30 min

  • 1 Reďkovky umyjeme, očistíme a nakrájame na malé kúsky.
  • 2 V malej miske zmiešame roztopené maslo, med, balsamico, Podravka ochucovadlo a čierne korenie. Pridáme nakrájané reďkovky a dobre premiešame, aby sa chuť marinády prepojila s reďkovkami.
  • 3 Reďkovky dáme do pekáča na pečenie a za občasného miešania pečieme v predhriatej rúre na 220°C približne 15 - 20 minút, dokým nebudú chrumkavé a mäkké.

Tip

Takto upečené reďkovky môžete podávať aj ako prílohu k mäsu.

Porcia

Hotové reďkovky podávame na lôžku rukoly a valeriánky poľnej.

Zdieľať s priateľmi