Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Grilované kuracie prsia

Kuracina s tekvicou a zeleninou
Stredomorský šalát
Biela ryba s kuskusom
Paradajkové košíčky so pšenom
Cesnakové bruskety
Morčacina s citrónom a oreganom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Grilované rebierka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Bohatá jesenná polievka
Šalát s pikantným steakom
Chilli con carne
Opekaná zelenina
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Ochutená ryža
Grilované tofu
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Tabouleh
Strukovinové fašírky
Paštéta z husacej pečene
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pečená ryba v papieri
Ražniči z mletého mäsa
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Lahodné pečené zemiaky
Plnená pečená cibuľa
Kuracie rizoto
Fish&Chips v tortille
Chutný šalát z opečených zemiakov
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Stredomorská frittata
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Oranžové rizoto
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Morčacie rolky s ryžou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát z grilovanej zeleniny
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ružičková polievka
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Biela ryba s fazuľou
Hríbová mrvenička
Polievka z fazuľových strukov
Mrkvová polievka
Bravčové kotlety so zeleninou
Kuracina s kozím syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kurací paprikáš
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Slepačia polievka s knedličkami
Mäsové guľky s omáčkou
Kuracie mäso so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Grilované kuracie mäso potierané olivovým olejom je krásne šťavnaté a na tanieri sa dokonale hodí ku štipľavému Ajvaru od Podravky.

Suroviny

4 ks kuracích pŕs
4 lyžice Podravka ochucovadla pikant
1 lyžica nakrájanej petržlenovej vňate
2 mladé cibuľky
2 lyžice citrónovej šťavy
50 ml olivového oleja
1 Ajvar pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Kuracie prsia očistíme, umyjeme, poriadne osušíme papierovým obrúskom, poriadne ich potrieme Podravka ochucovadlom pikant a necháme postáť asi 30 minút.
  • 2 Mäso opečieme na grile alebo na grilovacej panvici poriadne z každej strany.
  • 3 Keď je mäso hotové, potrieme ho zmesou vyrobenou z petržlenovej vňate, nakrájanej mladej cibuľky, olivového oleja a citrónovej štavy.

Tip

Ak potriete kuracinu zmesou z olivového oleja, petžlena a citrónovej šťavy, tak mäso ostane pekne zatvorené a poriadne šťavnaté.

Porcia

Na dosiahnutie dokonalej šťavnatosti a skvelej chuti podávame mäso s Ajvarom pikant Podravka.

Zdieľať s priateľmi