Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Grilované tofu

Bravčové kotlety so zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Šalát s pikantným steakom
Pečená ryba v papieri
Mäsové guľky s omáčkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Chutný šalát z opečených zemiakov
Paštéta z husacej pečene
Mrkvová polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Oranžové rizoto
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracina s kozím syrom
Tabouleh
Grilované kuracie prsia
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Slepačia polievka s knedličkami
Biela ryba s kuskusom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Grilované rebierka
Fish&Chips v tortille
Morčacina s citrónom a oreganom
Pečený losos v medovej omáčke
Plnená pečená cibuľa
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ružičková polievka
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Stredomorský šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Strukovinové fašírky
Ražniči z mletého mäsa
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracie mäso so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Cesnakové bruskety
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Zapečené špagety s tuniakom
Biela ryba s fazuľou
Stredomorská frittata
Paradajkové košíčky so pšenom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Ochutená ryža
Morčacie rolky s ryžou
Opekaná zelenina
Sladko-kyslé grilované ražniči
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Hríbová mrvenička
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie rizoto
Chilli con carne
Kurací paprikáš
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi