Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Tabouleh

Lahodné pečené zemiaky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované kuracie prsia
Zapečené špagety s tuniakom
Ochutená ryža
Oranžové rizoto
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Paštéta z husacej pečene
Kuracina s kozím syrom
Biela ryba s fazuľou
Strukovinové fašírky
Kuracie mäso so zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Šalát s pikantným steakom
Opekaná zelenina
Mäsové guľky s omáčkou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Chilli con carne
Hríbová mrvenička
Kurací paprikáš
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracie mäso na thajský spôsob
Mrkvová polievka
Stredomorský šalát
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Strukovinový šalát so zeleninou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Slepačia polievka s knedličkami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie rizoto
Sójový šalát s tuniakom
Grilované rebierka
Pečená ryba v papieri
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Biela ryba s kuskusom
Grilované tofu
Morčacina s citrónom a oreganom
Plnená pečená cibuľa
Pečený losos v medovej omáčke
Stredomorská frittata
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Fish&Chips v tortille
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bohatá jesenná polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Morčacie rolky s ryžou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Cesnakové bruskety
Rizoto na španielsky spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Ružičková polievka
Bravčové kotlety so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Tabouleh je šalát z bulguru, inšpirovaný Blízkym východom, ten správny šmrnc mu dodáva citrónová šťava a mäta. Môžete si ho pripraviť ku grilovačke alebo len tak, ako svieže letné jedlo.

Suroviny

100 g Lagris bulguru
1 lyžica masla
1 ks menšej červenej cibule
5 ks jarných cibuliek
1 ks šalátovej uhorky
6 ks stredne veľkých paradajok
zväzok čerstvej mäty
petržlenová vňať
6 polievkových lyžíc olivového oleja
1 ks citróna
listy rímskeho šalátu
1 PL Podravky ochucovadla natur
soľ
korenie

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bulgur pripravíme podľa návodu na obale a necháme trošku vychladnúť. Medzitým nakrájame zeleninu na menšie kúsky, uhorky a paradajky zbavíme semienok.
  • 2 Bylinky nasekáme na jemno. Všetko spolu vložíme do väčšej misy a pridáme uvarený bulgur. Polejeme olivovým olejom a citrónovou šťavou, ochutíme Podravkou Natur a podľa potreby pridáme soľ a korenie.

Porcia

Podávame na listovom šaláte s citrónom.

Malé tajomstvá

Chuť bulguru zjemní maslo, ktoré do neho vmiešame.

Zdieľať s priateľmi