Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Sladko-kyslé grilované ražniči

Sójový šalát s tuniakom
Paštéta z husacej pečene
Fish&Chips v tortille
Chilli con carne
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Opekaná zelenina
Stredomorská frittata
Slepačia polievka s knedličkami
Bohatá jesenná polievka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Bravčové kotlety so zeleninou
Stredomorský šalát
Kuracie rizoto
Mrkvová polievka
Polievka z fazuľových strukov
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Ochutená ryža
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované rebierka
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Biela ryba s kuskusom
Lahodné pečené zemiaky
Šalát z grilovanej zeleniny
Ražniči z mletého mäsa
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hríbová mrvenička
Strukovinové fašírky
Kurací paprikáš
Tabouleh
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracie mäso so zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Pečená ryba v papieri
Strukovinový šalát so zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Biela ryba s fazuľou
Morčacina s citrónom a oreganom
Zapečené špagety s tuniakom
Plnená pečená cibuľa
Mäsové guľky s omáčkou
Kuracina s kozím syrom
Grilované kuracie prsia
Pečený losos v medovej omáčke
Ružičková polievka
Cesnakové bruskety
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Grilované tofu
Šalát s pikantným steakom
Oranžové rizoto
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Viac receptov pre túto náladu

Grilované ražniči obalené krásnou žltou farbou posypte nadrobno nakrájanými čili papričkami a koriandrom, zalejte omáčkou vytvorenou z olivového oleja, medu a limetkovej šťavy a garantujeme vám, že tú skvelú chuť si určite zapamätáte.

Suroviny

1 kg kuracích pŕs
3 lyžice Podravky ochucovadla s cesnakom
1 lyžica medu
1 zväzok koriandru
1 limetka
2 čili papričky
olivový olej

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Kuracie prsia očistíme a nakrájame na kocky. Zmiešame ich s marinádou pripravenou z olivového oleja a Podravky ochucovadla s cesnakom a dobre premiešame.
  • 2 Takto pripravené kocky napicháme na špajdle a polejeme šťavou z 1/2 limetky. Prikryjeme a necháme postáť 30 minút až 1 hodinu.
  • 3 Marinované ražniči grilujeme na rozpálenom grile zo všetkých strán, dokým nebude mať krásnu žltú farbu.
  • 4 Keď je ražniči hotové, preložíme ho do misky, posypeme nakrájanými čili papričkami a koriandrom, pokvapkáme zmesou vytvorenou z olivového oleja, medu, šťavy z 1/2 limetky a nastrúhanej limetkovej kôry.

Tip

Predtým ako použijete špajdle, namočte ich do vody, aby sa počas grilovania nespálili.

Porcia

Hotové jedlo prikryte a po 5 minútach ho môžete podávať.

Zdieľať s priateľmi