Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Lahodné pečené zemiaky

Tabouleh
Biela ryba s kuskusom
Mäsové guľky s omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Hríbová mrvenička
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Bohatá jesenná polievka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Slepačia polievka s knedličkami
Ochutená ryža
Paradajkové košíčky so pšenom
Fish&Chips v tortille
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Paštéta z husacej pečene
Kuracie rizoto
Ražniči z mletého mäsa
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Polievka z fazuľových strukov
Chilli con carne
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečený losos v medovej omáčke
Biela ryba s fazuľou
Bravčové kotlety so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Morčacie rolky s ryžou
Kuracina s kozím syrom
Grilované tofu
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Stredomorský šalát
Kuracie mäso so zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Oranžové rizoto
Opekaná zelenina
Kuracie mäso na thajský spôsob
Mrkvová polievka
Strukovinové fašírky
Rizoto na španielsky spôsob
Šalát s pikantným steakom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cesnakové bruskety
Pečená ryba v papieri
Sójový šalát s tuniakom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované kuracie prsia
Stredomorská frittata
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Ružičková polievka
Kurací paprikáš
Grilované rebierka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Viac receptov pre túto náladu

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

Suroviny

3 lyžice kukuričnej krupice
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 lyžička mletého kari
1 lyžička čierneho mletého korenia
1,5 kg zemiakov
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.
  • 2 Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

Tip

Počas pečenia ich občas premiešajte.

Porcia

Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

Zdieľať s priateľmi