Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Cestoviny na stredomorský spôsob

Ražniči z mletého mäsa
Polievka z fazuľových strukov
Sójový šalát s tuniakom
Hríbová mrvenička
Mrkvová polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Ochutená ryža
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Kurací paprikáš
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Slepačia polievka s knedličkami
Kuracie mäso so zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Biela ryba s fazuľou
Kuracie rizoto
Šalát s pikantným steakom
Strukovinový šalát so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cesnakové bruskety
Plnená pečená cibuľa
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Biela ryba s kuskusom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Stredomorská frittata
Kuracina s kozím syrom
Grilované kuracie prsia
Zapečené špagety s tuniakom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Paštéta z husacej pečene
Strukovinové fašírky
Oranžové rizoto
Mäsové guľky s omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ružičková polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečená ryba v papieri
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Opekaná zelenina
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované tofu
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Bravčové kotlety so zeleninou
Stredomorský šalát
Tabouleh
Lahodné pečené zemiaky
Chilli con carne
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Grilované rebierka
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Fish&Chips v tortille
Morčacina s citrónom a oreganom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bohatá jesenná polievka
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi