Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Polievka z fazuľových strukov

Rizoto na španielsky spôsob
Kuracina s kozím syrom
Stredomorský šalát
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Grilované rebierka
Kurací paprikáš
Hríbová mrvenička
Ružičková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Lahodné pečené zemiaky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tabouleh
Morčacie rolky s ryžou
Pečený losos v medovej omáčke
Ražniči z mletého mäsa
Grilované kuracie prsia
Paštéta z husacej pečene
Paradajkové košíčky so pšenom
Plnená pečená cibuľa
Šalát z grilovanej zeleniny
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Sladko-kyslé grilované ražniči
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Biela ryba s fazuľou
Mrkvová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Ochutená ryža
Biela ryba s kuskusom
Grilované tofu
Strukovinový šalát so zeleninou
Pečená ryba v papieri
Bohatá jesenná polievka
Kuracie rizoto
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracie mäso so zeleninou
Strukovinové fašírky
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčové kotlety so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Mäsové guľky s omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cesnakové bruskety
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Stredomorská frittata
Oranžové rizoto
Chilli con carne
Slepačia polievka s knedličkami
Šalát s pikantným steakom
Fish&Chips v tortille
Chutný šalát z opečených zemiakov
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Opekaná zelenina
Viac receptov pre túto náladu

Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti môže rozhodnúť, či ju chce posypanú sladkou alebo štipľavou mletou paprikou.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g mrkvy
800 g fazuľových strukov
150 g zemiakov
1 lyžička sladkej/štipľavej mletej papriky
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 strúčik cesnaku
100 ml smotany na varenie
1 lyžica čerstvej nakrájanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky a ešte chvíľu opražíme.
  • 2 Pridáme očistené, umyté a na malé kúsky nakrájané fazuľové struky a zemiaky, sladkú/štipľavú papriku, zalejeme vodou, pridáme Podravka ochucovadlo, pretlačený cesnak a varíme na miernom ohni zakryté pokrievkou, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Primiešame smotanu varenie a necháme prevrieť.

Porcia

Podávame posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.

Zdieľať s priateľmi