Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Šalát z grilovanej zeleniny

Kuracie mäso so zeleninou
Slepačia polievka s knedličkami
Chilli con carne
Grilované rebierka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované kuracie prsia
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované tofu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Stredomorský šalát
Ružičková polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie mäso na thajský spôsob
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Strukovinové fašírky
Stredomorská frittata
Ochutená ryža
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracina s kozím syrom
Paštéta z husacej pečene
Biela ryba s kuskusom
Morčacie rolky s ryžou
Sójový šalát s tuniakom
Pečená ryba v papieri
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Biela ryba s fazuľou
Fish&Chips v tortille
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Bravčové kotlety so zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Lahodné pečené zemiaky
Plnená pečená cibuľa
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie rizoto
Bohatá jesenná polievka
Opekaná zelenina
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Paradajkové košíčky so pšenom
Polievka z fazuľových strukov
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Cesnakové bruskety
Tabouleh
Oranžové rizoto
Mäsové guľky s omáčkou
Šalát s pikantným steakom
Ražniči z mletého mäsa
Mrkvová polievka
Hríbová mrvenička
Kurací paprikáš
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi