Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Šalát s pikantným steakom

Biela ryba s fazuľou
Strukovinové fašírky
Kuracie mäso na thajský spôsob
Mäsové guľky s omáčkou
Grilované tofu
Paradajkové košíčky so pšenom
Bravčové kotlety so zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Grilované kuracie prsia
Grilované rebierka
Oranžové rizoto
Tabouleh
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Morčacie rolky s ryžou
Ražniči z mletého mäsa
Ochutená ryža
Chilli con carne
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Stredomorský šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie rizoto
Kurací paprikáš
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracina s kozím syrom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Mrkvová polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Cesnakové bruskety
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Paštéta z husacej pečene
Morčacina s citrónom a oreganom
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Lahodné pečené zemiaky
Plnená pečená cibuľa
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Opekaná zelenina
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bohatá jesenná polievka
Stredomorská frittata
Fish&Chips v tortille
Slepačia polievka s knedličkami
Sladko-kyslé grilované ražniči
Hríbová mrvenička
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Ružičková polievka
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Pečená ryba v papieri
Chutný šalát z opečených zemiakov
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Strukovinový šalát so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Polievka z fazuľových strukov
Sójový šalát s tuniakom
Viac receptov pre túto náladu

Šalát doplnený o pikantný steak je skvelým jedlom, ktoré môžete pripraviť pre vašich priateľov a určite si ho každý zamiluje.

Suroviny

1 väčší kus rump steaku bez kosti (výška 2 cm)
2 lyžičky Podravka Natur ochucovadla Chilli
200 g natrhaného listového šalátu
100 g cherry paradajok
100 g šalátovej uhorky
60 ml olivového oleja
citrónová šťava

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Chilli

Podravka NATUR ochucovadlo Chilli

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Do misky na šalát dáme natrhaný listový šalát, paradajky nakrájané na štvrtiny a uhorku nakrájanú na krúžky.
  • 2 Rump steak posypeme z oboch strán Podravku Natur Chilli a necháme chvíľku odležať.
  • 3 Steak dáme na dobre vyhriatu grilovaciu panvicu a opečieme prudko z každej strany niekoľko minút, podľa želanej prepečenosti. Steak vyberieme z panvice, zabalíme do alobalu a necháme chvíľku oddychovať. Potom ho nakrájame na plátky.

Tip

Môžete pripraviť aj brusketu alebo opečený krajec chleba a podávať na nej nakrájané mäso.

Porcia

Mäso poukladáme na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou, premiešame a podávame.

Zdieľať s priateľmi