Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Pečená ryba v papieri

Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ražniči z mletého mäsa
Chilli con carne
Kuracie rizoto
Sójový šalát s tuniakom
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Ružičková polievka
Biela ryba s fazuľou
Šalát z grilovanej zeleniny
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Stredomorská frittata
Hríbová mrvenička
Strukovinové fašírky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Fish&Chips v tortille
Bravčové kotlety so zeleninou
Oranžové rizoto
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka z fazuľových strukov
Lahodné pečené zemiaky
Stredomorský šalát
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Grilované kuracie prsia
Plnená pečená cibuľa
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Paradajkové košíčky so pšenom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Slepačia polievka s knedličkami
Kurací paprikáš
Tabouleh
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Ochutená ryža
Kuracina s kozím syrom
Cesnakové bruskety
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Opekaná zelenina
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Paštéta z husacej pečene
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované rebierka
Morčacina s citrónom a oreganom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Biela ryba s kuskusom
Šalát s pikantným steakom
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Grilované tofu
Mrkvová polievka
Zapečené špagety s tuniakom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte rybu pečenú v papieri a uvidíte ako vás tá chuť prekvapí.

Suroviny

4 filety bielej ryby cca 600 g
1 lyžica Podravky Natur na ryby
4 lyžice olivového oleja
2 citróny
200 g cherry paradajok

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Rybie filety posypeme Podravkou Natur na ryby.
  • 2 Papier na pečenie nastriháme na 4 ks vo veľkosti 40 x 40 cm a pokvapkáme ho olivovým olejom.
  • 3 Na pripravený papier uložíme filetu ryby, na to poukladáme kolieska citróna a paradajky nakrájané na polovice.Pokvapkáme olivovým olejom a papier poriadne uzatvoríme.
  • 4 Takto to urobíme so všetkými 4 kúskami.
  • 5 Pripravené papiere poukladáme na plech na pečenie a pečieme cca 10 minút v rúre vyhriatej na 220 °C.

Tip

Predtým, ako rybu zabalíte do papiera, môžete ju pokvapkať bielym vínom.

Porcia

Rybu podávame s varenými zemiakmi posypané nasekanou petržlenovou vňaťou preliate olivovým olejom.

Zdieľať s priateľmi