Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Pečený losos v medovej omáčke

Stredomorská frittata
Polievka z fazuľových strukov
Šalát z grilovanej zeleniny
Strukovinové fašírky
Ražniči z mletého mäsa
Fish&Chips v tortille
Paštéta z husacej pečene
Oranžové rizoto
Šalát s pikantným steakom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Mäsové guľky s omáčkou
Kuracina s kozím syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Hríbová mrvenička
Morčacie rolky s ryžou
Kuracie mäso so zeleninou
Grilované kuracie prsia
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované tofu
Biela ryba s kuskusom
Kurací paprikáš
Ochutená ryža
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Plnená pečená cibuľa
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Tabouleh
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Sójový šalát s tuniakom
Bohatá jesenná polievka
Grilované rebierka
Cesnakové bruskety
Zapečené špagety s tuniakom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Paradajkové košíčky so pšenom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Ružičková polievka
Stredomorský šalát
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kuracie mäso na thajský spôsob
Bravčové kotlety so zeleninou
Pečená ryba v papieri
Biela ryba s fazuľou
Chilli con carne
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Kuracie rizoto
Opekaná zelenina
Rizoto na španielsky spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Slepačia polievka s knedličkami
Lahodné pečené zemiaky
Mrkvová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Pečený losos s medovo-citrónovou omáčkou môžete podávať so zeleninou ale aj vašou obľúbenou prílohou a vychutnávať si tak skvelé jedlo.

Suroviny

100 g medu
2 lyžice citrónovej šťavy
1 lyžička sladkej mletej papriky
4 filety lososa
3 lyžička ochucovadla Podravka Natur
4 lyžice olivového oleja
4 strúčiky cesnaku
1 lyžička čierneho mletého korenia
1 citrón

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 30 min

  • 1 Med zmiešame s citrónovou šťavou, 1 lyžičkou Natur ochucovadla mletou paprikou a poriadne premiešame.
  • 2 Lososa očistíme, umyjeme a posypeme 2 lyžičkami Natur ochucovadla. Do panvice si dáme zohriať 2 lyžice olivového oleja a pečieme lososa kožou dolu.
  • 3 Keď chytí losos zlatú farbu, tak ho otočíme, pridáme zvyšný olej, cesnak nasekaný nadrobno, čierne korenie a ešte krátko opečieme.
  • 4 Lososa dáme preč z panvice a dáme do nej pripravenú zmes na omáčku, ktorú trošku prevaríme.

Porcia

Podávame lososa preliateho omáčkou spolu s ryžou a obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi