Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou

Rustikálne morčacie stehno na plechu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená ryba v papieri
Šalát z grilovanej zeleniny
Morčacie rolky s ryžou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Hríbová mrvenička
Strukovinový šalát so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Plnená pečená cibuľa
Strukovinové fašírky
Tabouleh
Biela ryba s kuskusom
Ochutená ryža
Stredomorský šalát
Polievka z fazuľových strukov
Kurací paprikáš
Lahodné pečené zemiaky
Bravčové kotlety so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Stredomorská frittata
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Šalát s pikantným steakom
Sladko-kyslé grilované ražniči
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Ružičková polievka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Grilované kuracie prsia
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Pečený losos v medovej omáčke
Grilované rebierka
Kuracie rizoto
Mäsové guľky s omáčkou
Oranžové rizoto
Bohatá jesenná polievka
Biela ryba s fazuľou
Mrkvová polievka
Cesnakové bruskety
Grilované tofu
Fish&Chips v tortille
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracina s kozím syrom
Paradajkové košíčky so pšenom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paštéta z husacej pečene
Cestoviny na stredomorský spôsob
Slepačia polievka s knedličkami
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Sójový šalát s tuniakom
Chilli con carne
Chutný šalát z opečených zemiakov
Opekaná zelenina
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Ajvar sa skvelo hodí aj k cestovinám. Náš recept so slaninou a mozzarellou si jednoducho obľúbite. O rýchlu večeru je postarané.

Suroviny

300 g špagiet Podravka
300 ml vody zo špagiet
100 g slaniny nakrájanej na kocky
3 - 4 lyžice Ajvaru jemného Podravka
125 g mozzarelly
pár lístkov čerstvej bazalky
strúhaný syr na podávanie

Použili sme

Ajvar jemný

Ajvar jemný

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

3 osoby20 min

  • 1 Špagety uvaríme v osolenej vode al dente. Scedíme ale necháme si približne 300 ml vody bokom na omáčku.
  • 2 Nakrájanú slaninu opečieme bez tuku na panvici. Keď zhnedne, pridáme k nej špagety a polovicu vody v ktorej sa špagety varili. Riadne premiešame, povaríme približne 5 minút a pridáme Ajvar.
  • 3 Opäť premiešame, v prípade potreby prilejeme ešte trochu vodu a odstavíme.
  • 4 Na záver pridáme mozzarellu nakrájanú na kúsky a čerstvú bazalku.

Porcia

Podávame teplé a posypané strúhaným syrom.

Zdieľať s priateľmi