Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Grilovaná krkovička

Medailónky s hnedou ryžou
Morčací hamburger
Bravčové kotlety s kuskusom
Zeleninové chipsy
Pikantné bravčové závitky
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Rezne s chutnou omáčkou
Pivný guláš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rolky z roštenky so zeleninou
Lasagne z panvice
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kačica na pomarančoch
Morčacie rolky s ryžou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kura na pive
Kurací paprikáš
Kurča na bielom víne
Carbonara so špenátom
Klasický burger
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Papriky plnené rizotom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Polievka z bôbu
Kotlovina
Hovädzí steak so zeleninou
Jaipur kari
Hŕstková polievka s paradajkami
Fish&Chips v tortille
Hubový guľáš
Morčacie prsia s jablkami
Pochúťka s Ajvarom
Kura na sladko
Mäsové guľky s omáčkou
Netradičný hamburger
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované rebierka
Grilovaný hamburger
Pizza v zemiakoch
Jahňacie so šalviovým medom
Voňavé pečené zemiaky
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Špagety s cuketou
Kuracie prsia pečené v rúre
Rýchle lasagne
Nové zemiaky s Ajvarom
Párky v slanine
Plnené kuracie stehná
Zemiakové placky
Medové teľacie kotlety
Chilli con carne
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kura na pivovej fľaši
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Sladká bravčová panenka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Viac receptov pre túto náladu

Rýchlo a ľahko na grile pripravená krkovička spolu s Podravkou na bravčové mäso, grilovanou zeleninou a pivom je ideálnym jedlom pre váš obľúbený piknik.

Suroviny

1 kg krkovičky
1 Podravka na bravčové mäso
200 ml čierneho piva
30 ml oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Krkovičku posypeme Podravkou na bravčové mäso a necháme postať asi 30 minút.
  • 2 Mäso dáme na predhriaty gril a grilujeme na miernom ohni. Za občasného otáčania ho podlievame pivom, až dokým nedostane krásnu hnedú farbu.
  • 3 Krkovičku vyberieme z grilu, nakrájame na kúsky, prelejeme olivovým olejom a necháme zakryté, dokým ho nebudeme podávať, aby sa chute prepojili.

Tip

Na gril pod mäso môžete dať 1 až 2 vetvičky rozmarínu, čo dodá mäsu ešte bohatšiu chuť. Taktiež je veľmi dôležité, aby ste mäso poriadne odblanili, aby po ugrilovaní nezostalo tvrdé.

Porcia

Podávame s grilovanou zeleninou podľa sezóny alebo podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi