Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom

Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Jaipur kari
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Netradičný hamburger
Medailónky s hnedou ryžou
Morčací hamburger
Rýchle lasagne
Morčacie prsia s jablkami
Medové teľacie kotlety
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Grilovaná krkovička
Pochúťka s Ajvarom
Pivný guláš
Kotlovina
Morčacie rolky s ryžou
Grilované rebierka
Hŕstková polievka s paradajkami
Zeleninové chipsy
Hovädzí steak so zeleninou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Fish&Chips v tortille
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Teľacie kotlety so zeleninou
Kura na pivovej fľaši
Rezne s chutnou omáčkou
Špagety s cuketou
Carbonara so špenátom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kura na pive
Kačica na pomarančoch
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Jahňacie so šalviovým medom
Rolky z roštenky so zeleninou
Kurča na bielom víne
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Hubový guľáš
Mäsové guľky s omáčkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Párky v slanine
Voňavé pečené zemiaky
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kurací paprikáš
Pizza v zemiakoch
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Chilli con carne
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kura na sladko
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Papriky plnené rizotom
Plnené kuracie stehná
Zemiakové placky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Bravčové kotlety s kuskusom
Klasický burger
Lasagne z panvice
Polievka z bôbu
Kuracie prsia pečené v rúre
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Sladká bravčová panenka
Viac receptov pre túto náladu

Do skvelého mäsa zrolujte syr, šunku a vašu obľúbenú salámu a vychutnávajte si pikantnú zmes vytvorenú z tých najlepších potravín.

Suroviny

1, 2 kg sviečkovice
4 lyžice pikatného Ajvaru Podravka
150 g tenkých plátkov syra
100 g tenkých koliesok pikantnej salámy
100 g tenkých plátkov šunky
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
olej na potretie grilu/panvice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Sviečkovicu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
  • 2 Ostrým nožom narežeme sviečkovicu tak, aby sme dostali jeden veľký plátok. Posypeme Podravka ochucovadlom, zľahka okoreníme a poriadne votrieme do mäsa. Potrieme Ajvarom Podravka a poukladáme najprv vrstvu plátkov šunky, potom salámy a nakoniec syra.
  • 3 Mäso opatrne zrolujeme do rolády a poriadne upevníme kuchynskou niťou.
  • 4 Po každých 2,5 - 3 cm pichneme do rolády špajdľu na to, aby ste spevnili roládu. Niť dáme preč a roládu nakrájame pomedzi zapichnuté špajdle tak, aby sme dostali rolky.
  • 5 Takto pripravené rolky opečieme na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici. Grilujeme ich dovtedy, kým nedostanú peknú zlatistú farbu.

Tip

Namiesto sviečkovej môžete použiť aj roštenku alebo teľacie pliecko.

Porcia

Podávame teplé s prílohou podľa vášho výberu a chuti. Odporúčame kuskus so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi