Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Grilovaný hamburger

Zemiakové placky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Fish&Chips v tortille
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Pochúťka s Ajvarom
Jahňacie so šalviovým medom
Kurací paprikáš
Klasický burger
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Voňavé pečené zemiaky
Bravčové kotlety s kuskusom
Pivný guláš
Grilované rebierka
Párky v slanine
Hovädzí steak so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Chilli con carne
Nové zemiaky s Ajvarom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka z bôbu
Pikantné bravčové závitky
Kurča na bielom víne
Morčacie rolky s ryžou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Rýchle lasagne
Kotlovina
Papriky plnené rizotom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčacie prsia s jablkami
Pizza v zemiakoch
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Netradičný hamburger
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kura na pive
Sladká bravčová panenka
Zeleninové chipsy
Kura na sladko
Grilovaná krkovička
Medailónky s hnedou ryžou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Hŕstková polievka s paradajkami
Špagety s cuketou
Teľacie kotlety so zeleninou
Plnené kuracie stehná
Kura na pivovej fľaši
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Jaipur kari
Medové teľacie kotlety
Mäsové guľky s omáčkou
Hubový guľáš
Morčací hamburger
Kačica na pomarančoch
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Lasagne z panvice
Carbonara so špenátom
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a vychutnávajte si skvelé jedlo.

Suroviny

700 g mletého hovädzieho mäsa
1 Podravka Grill Classic
80 g cibule
4 ks pečiva na hamburger
4 vajcia
4 plátky syra
100 g slaniny
50 ml oleja
4 lyžice majonézy
Ajvar jemný Podravka
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, Podravkou Grill Classic, soľou a korením, poriadne premiešame a necháme postáť asi 30 minút. Zo zmesi potom vytvarujeme 4 hrubšie placky (asi tak isto hrubé, ako je pečivo).
  • 2 Pečivo prerežeme na polovicu a opečieme ho z vnútornej strany na suchej panvici. Panvicu utrieme papierovým obrúskom a položíme na ňu na plátky nakrájanej slaniny a opražíme ju dozlatista.
  • 3 Gril poriadne zahrejeme, potrieme olivovým olejom a položíme naň mäso, ktoré poriadne ugrilujeme z oboch strán.
  • 4 Na panvicu pridáme olej a vajcia a poriadne ich opečieme.
  • 5 Spodnú časť pečiva potrieme majonézou alebo Ajvarom jemným Podravka. Potom položíme opečenú slaninu, mäso, plátok syra a nakoniec vajce.

Tip

Pri príprave mäsa na hamburger je dôležité, aby ste mäso veľmi nemiešali. Premiešajte ho len zľahka, rýchlo vytvarujte do placiek, ale nie príliš tenkých, aby bolo mäso poriadne šťavnaté.

Porcia

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi