Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Morčacie rolky s ryžou

Kuracie prsia pečené v rúre
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Hŕstková polievka s paradajkami
Plnené kuracie stehná
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Morčací hamburger
Pizza v zemiakoch
Špagety s cuketou
Papriky plnené rizotom
Mäsové guľky s omáčkou
Kura na pivovej fľaši
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Klasický burger
Pivný guláš
Grilované rebierka
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Zemiakové placky
Medové teľacie kotlety
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilovaná krkovička
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Rezne s chutnou omáčkou
Jahňacie so šalviovým medom
Grilovaný hamburger
Polievka z bôbu
Pikantné bravčové závitky
Jaipur kari
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Medailónky s hnedou ryžou
Párky v slanine
Carbonara so špenátom
Kurča na bielom víne
Zeleninové chipsy
Kačica na pomarančoch
Voňavé pečené zemiaky
Kotlovina
Kurací paprikáš
Fish&Chips v tortille
Chilli con carne
Lasagne z panvice
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rýchle lasagne
Netradičný hamburger
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na sladko
Nové zemiaky s Ajvarom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Hubový guľáš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Morčacie prsia s jablkami
Kura na pive
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pochúťka s Ajvarom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Bravčové kotlety s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

Typická chuť špenátu, spolu s kúskami šunky, sa k morčaciemu mäsu výborné hodí. Ak k tomu pridáte vôňu basmati ryže, o prevoňanú kuchyňu máte postarané!

Suroviny

4 plátky morčacích pŕs
150 g šunky
čerstvý špenát
5 dcl vody
1 kocku Podravka zeleninového bujónu
400 g Lagris ryže Basmati
špenát
restovaná cibuľa
drvený cesnak
soľ
pažítka
hrášok na ozdobenie

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Plátky mäsa naklepeme, okoreníme, obložíme šunkou a špenátom a zvinieme do roliek, ktoré spojíme špajdlou alebo špáradlom a krátko restujeme na oleji.
  • 2 Kocku zeleninového bujónu vložíme do vriacej vody a varíme 3 minúty. Mäso dusíme za občasného podlievania vývarom.
  • 3 Do uvarenej ryže Basmati vmiešame špenát a restovanú cibuľu s cesnakom.

Porcia

Podávame ozdobené hráškom alebo pažítkou.

Malé tajomstvá

Na podlievanie mäsa môžeme miesto vývaru použiť biele víno.

Zdieľať s priateľmi