Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Pivný guláš

Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Voňavé pečené zemiaky
Rolky z roštenky so zeleninou
Carbonara so špenátom
Bravčové kotlety s kuskusom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Zemiakové placky
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Zeleninové chipsy
Fish&Chips v tortille
Kotlovina
Pochúťka s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Morčacie prsia s jablkami
Morčací hamburger
Kura na pivovej fľaši
Hubový guľáš
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Sladká bravčová panenka
Rýchle lasagne
Nové zemiaky s Ajvarom
Kurací paprikáš
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná krkovička
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Párky v slanine
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Špagety s cuketou
Mäsové guľky s omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Grilované rebierka
Kura na pive
Hovädzí steak so zeleninou
Medové teľacie kotlety
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Pikantné bravčové závitky
Rezne s chutnou omáčkou
Plnené kuracie stehná
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Klasický burger
Hŕstková polievka s paradajkami
Jahňacie so šalviovým medom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Netradičný hamburger
Kačica na pomarančoch
Lasagne z panvice
Jaipur kari
Pizza v zemiakoch
Kurča na bielom víne
Papriky plnené rizotom
Chilli con carne
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka z bôbu
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Medailónky s hnedou ryžou
Kura na sladko
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Viac receptov pre túto náladu

O pivnom guláši nemôžeme povedať že je to rafinované jedlo, ale môžeme ho urobiť vizuálne zaujímavým, ak ho podávame vo vydlabanom pečive, alebo chlebe! Tento recept je zo slovenskej kuchyne, tak predpokladáme, že aj pivo bude rovnakého pôvodu.

Suroviny

500 g bravčoviny zo stehna
300 g zemiakov
4 lyžice oleja
200 ml piva
1 lyžica Podravka ochucovadlo
1 lyžica rasce
100 g cibule
100 g mrkvy
50 g koreňa petržlenu
50 g koreňa zeleru
1 lyžica mletej červenej papriky
2 lyžice škrobovej múčky Gussnel Dolcela

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby60 min

  • 1 Olúpanú cibuľu nakrájajte a oškrabanú koreňovú zeleninu (mrkva, zeler, petržlen) nakrájajte na kocky.
  • 2 Na ohriatom oleji popražte bravčovinu nakrájanú na kocky, pridajte cibuľu a nakrájanú zeleninu.
  • 3 Nádobu na čas presuňte zo sporáka, pridajte červenú papriku v prášku, Podravku a zalejte s 200 ml teplej vody. Duste na miernom ohni, podlievajte pivom.
  • 4 keď mäso spolovice zmäkne, primiešajte olúpané zemiaky nakrájané na kocky a rascu.
  • 5 Pred ukončením varenia pridajte škrobovú múčku rozmiešanú v troche vody. Krátko povarte a podľa potreby do pokrmu primiešajte ešte trochu vody.

Tip

Do gulášu môžete pridať 2- lyžičky vínneho octu

Porcia

Vydlabte kukuričné alebo čierne pečivo, alebo chlieb. Guláš nalejte do vzniknutej priehlbiny a podávajte..

Zdieľať s priateľmi