Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Nové zemiaky s Ajvarom

Kura na sladko
Plnené kuracie stehná
Kura na pivovej fľaši
Kotlovina
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Klasický burger
Bravčové kotlety s kuskusom
Kačica na pomarančoch
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Hovädzí steak so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Medailónky s hnedou ryžou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Netradičný hamburger
Polievka z bôbu
Rolky z roštenky so zeleninou
Kurča na bielom víne
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Jaipur kari
Hubový guľáš
Zeleninové chipsy
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilované rebierka
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Pochúťka s Ajvarom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Grilovaná krkovička
Párky v slanine
Morčacie prsia s jablkami
Grilovaný hamburger
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Fish&Chips v tortille
Špagety s cuketou
Rezne s chutnou omáčkou
Lasagne z panvice
Morčací hamburger
Morčacie rolky s ryžou
Hŕstková polievka s paradajkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Mäsové guľky s omáčkou
Pivný guláš
Voňavé pečené zemiaky
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kura na pive
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Medové teľacie kotlety
Papriky plnené rizotom
Kuracie prsia pečené v rúre
Jahňacie so šalviovým medom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Pikantné bravčové závitky
Rýchle lasagne
Kurací paprikáš
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Sladká bravčová panenka
Chilli con carne
Zemiakové placky
Carbonara so špenátom
Viac receptov pre túto náladu

Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom od Podravky a Podravkou na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.

Suroviny

1 kg malých nových zemiakov
1 Podravka na pečené zemiaky
2 lyžice domácej bravčovej masti
100 g jemného Ajvaru Podravka
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
  • 2 Posypeme ich Podravkou na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
  • 4 Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar Podravka, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.

Tip

Ajvar môžete zamiešať aj do zemiakov spolu s Podravkou na pečené zemiaky a masťou a až potom ich piecť.

Porcia

Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi