Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Grilovaný hamburger

Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilovaná krkovička
Zemiakové placky
Jaipur kari
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Fish&Chips v tortille
Pochúťka s Ajvarom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Špagety s cuketou
Jahňacie so šalviovým medom
Pivný guláš
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Voňavé pečené zemiaky
Kurča na bielom víne
Pikantné bravčové závitky
Morčací hamburger
Hŕstková polievka s paradajkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kura na pive
Bravčové kotlety s kuskusom
Netradičný hamburger
Kotlovina
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Rezne s chutnou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Carbonara so špenátom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Párky v slanine
Kuracie prsia pečené v rúre
Polievka z bôbu
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilované rebierka
Hovädzí steak so zeleninou
Zeleninové chipsy
Morčacie prsia s jablkami
Plnené kuracie stehná
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rýchle lasagne
Chilli con carne
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Medailónky s hnedou ryžou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Hubový guľáš
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Morčacie rolky s ryžou
Klasický burger
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Medové teľacie kotlety
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Papriky plnené rizotom
Nové zemiaky s Ajvarom
Kura na sladko
Lasagne z panvice
Kačica na pomarančoch
Kurací paprikáš
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Sladká bravčová panenka
Rolky z roštenky so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Kura na pivovej fľaši
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a vychutnávajte si skvelé jedlo.

Suroviny

700 g mletého hovädzieho mäsa
1 Podravka Grill Classic
80 g cibule
4 ks pečiva na hamburger
4 vajcia
4 plátky syra
100 g slaniny
50 ml oleja
4 lyžice majonézy
Ajvar jemný Podravka
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, Podravkou Grill Classic, soľou a korením, poriadne premiešame a necháme postáť asi 30 minút. Zo zmesi potom vytvarujeme 4 hrubšie placky (asi tak isto hrubé, ako je pečivo).
  • 2 Pečivo prerežeme na polovicu a opečieme ho z vnútornej strany na suchej panvici. Panvicu utrieme papierovým obrúskom a položíme na ňu na plátky nakrájanej slaniny a opražíme ju dozlatista.
  • 3 Gril poriadne zahrejeme, potrieme olivovým olejom a položíme naň mäso, ktoré poriadne ugrilujeme z oboch strán.
  • 4 Na panvicu pridáme olej a vajcia a poriadne ich opečieme.
  • 5 Spodnú časť pečiva potrieme majonézou alebo Ajvarom jemným Podravka. Potom položíme opečenú slaninu, mäso, plátok syra a nakoniec vajce.

Tip

Pri príprave mäsa na hamburger je dôležité, aby ste mäso veľmi nemiešali. Premiešajte ho len zľahka, rýchlo vytvarujte do placiek, ale nie príliš tenkých, aby bolo mäso poriadne šťavnaté.

Porcia

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi