Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou

Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Polievka z bôbu
Rezne s chutnou omáčkou
Kurací paprikáš
Kura na sladko
Carbonara so špenátom
Pochúťka s Ajvarom
Rýchle lasagne
Medové teľacie kotlety
Plnené kuracie stehná
Kačica na pomarančoch
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilovaný hamburger
Jaipur kari
Kura na pivovej fľaši
Grilované rebierka
Grilovaná krkovička
Zemiakové placky
Pikantné bravčové závitky
Bravčové kotlety s kuskusom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Chilli con carne
Kurča na bielom víne
Medailónky s hnedou ryžou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Zeleninové chipsy
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Papriky plnené rizotom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Klasický burger
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Morčací hamburger
Nové zemiaky s Ajvarom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Lasagne z panvice
Kuracie prsia pečené v rúre
Špagety s cuketou
Pivný guláš
Kotlovina
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Párky v slanine
Jahňacie so šalviovým medom
Kura na pive
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Hovädzí steak so zeleninou
Netradičný hamburger
Hubový guľáš
Pizza v zemiakoch
Mäsové guľky s omáčkou
Fish&Chips v tortille
Morčacie prsia s jablkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Teľacie kotlety so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Voňavé pečené zemiaky
Morčacie rolky s ryžou
Hŕstková polievka s paradajkami
Viac receptov pre túto náladu

Jemné a šťavnaté hovädzie mäso preliate chrenovo-jablkovou omáčkou je perfektnou voľbou, ak chcete podávať na tanieri netradičné ale o to viac chutné jedlo.

Suroviny

500 ml vody
1 kocka Podravka Natur zeleninového bujónu
600 g hovädzieho mäsa
Chrenová omáčka:
150 g chrenu
300 ml vody, v ktorej sa varila hovädzina
200 g jabĺk
soľ
50 ml jablčného octu
lyžička cukru

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Do vriacej vody dáme kocku zeleninového bujónu, hovädzie mäso a necháme zvariť. Varíme na miernom ohni, dokým mäso nebude mäkké.
  • 2 Chren obielime, nastrúhame a zalejeme vodou, v ktorej sa varilo mäso. Pridáme nastrúhané jablko, soľ, ocot a cukor a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete mať mäso jemné a šťavnaté, vždy ho dajte do vriacej vody. Horúca voda uzatvára póry v mäse a mäso ostane šťavnaté a zachová si všetky živiny.

Porcia

Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s chlebom.

Zdieľať s priateľmi