Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou

Špagety s cuketou
Carbonara so špenátom
Pochúťka s Ajvarom
Kačica na pomarančoch
Teľacie kotlety so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Medailónky s hnedou ryžou
Netradičný hamburger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Polievka z bôbu
Chilli con carne
Grilovaná krkovička
Pizza v zemiakoch
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Jahňacie so šalviovým medom
Grilovaný hamburger
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zeleninové chipsy
Kura na pive
Hŕstková polievka s paradajkami
Fish&Chips v tortille
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Hubový guľáš
Hovädzí steak so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Morčacie prsia s jablkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Pikantné bravčové závitky
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kurací paprikáš
Párky v slanine
Plnené kuracie stehná
Kura na sladko
Klasický burger
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilované rebierka
Pivný guláš
Rezne s chutnou omáčkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Jaipur kari
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Voňavé pečené zemiaky
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Rýchle lasagne
Sladká bravčová panenka
Lasagne z panvice
Kotlovina
Rolky z roštenky so zeleninou
Zemiakové placky
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Morčací hamburger
Kura na pivovej fľaši
Bravčové kotlety s kuskusom
Morčacie rolky s ryžou
Papriky plnené rizotom
Medové teľacie kotlety
Kurča na bielom víne
Viac receptov pre túto náladu

Jemné a šťavnaté hovädzie mäso preliate chrenovo-jablkovou omáčkou je perfektnou voľbou, ak chcete podávať na tanieri netradičné ale o to viac chutné jedlo.

Suroviny

500 ml vody
1 kocka Podravka Natur zeleninového bujónu
600 g hovädzieho mäsa
Chrenová omáčka:
150 g chrenu
300 ml vody, v ktorej sa varila hovädzina
200 g jabĺk
soľ
50 ml jablčného octu
lyžička cukru

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Do vriacej vody dáme kocku zeleninového bujónu, hovädzie mäso a necháme zvariť. Varíme na miernom ohni, dokým mäso nebude mäkké.
  • 2 Chren obielime, nastrúhame a zalejeme vodou, v ktorej sa varilo mäso. Pridáme nastrúhané jablko, soľ, ocot a cukor a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete mať mäso jemné a šťavnaté, vždy ho dajte do vriacej vody. Horúca voda uzatvára póry v mäse a mäso ostane šťavnaté a zachová si všetky živiny.

Porcia

Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s chlebom.

Zdieľať s priateľmi