Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Biela ryba s fazuľou

Ochutená ryža
Bravčové kotlety so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Pečená ryba v papieri
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Zapečené špagety s tuniakom
Šalát z grilovanej zeleniny
Mäsové guľky s omáčkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované kuracie prsia
Morčacie rolky s ryžou
Kuracie rizoto
Strukovinový šalát so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Slepačia polievka s knedličkami
Kuracina s kozím syrom
Treska so zeleninou
Strukovinové fašírky
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pečený losos v medovej omáčke
Oranžové rizoto
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Ražniči z mletého mäsa
Polievka z fazuľových strukov
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Paštéta z husacej pečene
Cesnakové bruskety
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Šalát s pikantným steakom
Opekaná zelenina
Chilli con carne
Grilované rebierka
Paradajkové košíčky so pšenom
Mrkvová polievka
Biela ryba s kuskusom
Fish&Chips v tortille
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bohatá jesenná polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Rizoto na španielsky spôsob
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie tyčinky v kečupe
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kuracie mäso na thajský spôsob
Ružičková polievka
Lahodné pečené zemiaky
Kurací paprikáš
Stredomorský šalát
Plnená pečená cibuľa
Tabouleh
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Stredomorská frittata
Hríbová mrvenička
Grilované tofu
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.

Suroviny

800 g filiet z bielej ryby
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 konzerva lúpaných paradajok Podravka
1 konzerva bielej fazule
1 citrón
30 ml olivového oleja
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Filety z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme Podravka ochucovadlom a necháme postáť 15 minút.
  • 2 V širokej panvici zohrejeme olej a opečieme rybu z oboch strán. Keď je ryba hotová zložíme ju z ohňa a dáme ju na teplé miesto.
  • 3 Do tej istej panvici pridáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju dozlatista. Pridáme nakrájanú žltú a červenú papriku, lúpané paradajky, osolíme a varíme cca 15 minút.
  • 4 Potom pridáme zcedenú fazuľu, rybu a krátko povaríme, aby sa chute poriadne prepojili.

Tip

Jedlo bude mať ešte bohatšiu chuť, keď ho pripravíte z viacerých druhov rýb. Potom si však treba dať pozor na množstvo.

Porcia

Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi