Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Grilované tofu

Kurací paprikáš
Biela ryba s fazuľou
Pečená ryba v papieri
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Šalát z grilovanej zeleniny
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Mrkvová polievka
Hríbová mrvenička
Kuracina s kozím syrom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilované kuracie prsia
Cestoviny na stredomorský spôsob
Opekaná zelenina
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Ružičková polievka
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Paštéta z husacej pečene
Fish&Chips v tortille
Kuracie rizoto
Ražniči z mletého mäsa
Ochutená ryža
Šalát s pikantným steakom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Strukovinové fašírky
Sójový šalát s tuniakom
Slepačia polievka s knedličkami
Bravčové kotlety so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Mäsové guľky s omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Chilli con carne
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Oranžové rizoto
Grilované rebierka
Paradajkové košíčky so pšenom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Stredomorský šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Tabouleh
Treska so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bohatá jesenná polievka
Cesnakové bruskety
Sladko-kyslé grilované ražniči
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z fazuľových strukov
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Stredomorská frittata
Plnená pečená cibuľa
Chutný šalát z opečených zemiakov
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi