Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Stredomorská frittata

Treska so zeleninou
Stredomorský šalát
Pečená ryba v papieri
Slepačia polievka s knedličkami
Biela ryba s fazuľou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Ochutená ryža
Fish&Chips v tortille
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Plnená pečená cibuľa
Hríbová mrvenička
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paštéta z husacej pečene
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracina s kozím syrom
Morčacie rolky s ryžou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Sladko-kyslé grilované ražniči
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Zapečené špagety s tuniakom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Oranžové rizoto
Pečený losos v medovej omáčke
Strukovinové fašírky
Paradajkové košíčky so pšenom
Mäsové guľky s omáčkou
Šalát s pikantným steakom
Ružičková polievka
Mrkvová polievka
Ražniči z mletého mäsa
Kurací paprikáš
Polievka z fazuľových strukov
Sójový šalát s tuniakom
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Tabouleh
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bohatá jesenná polievka
Grilované kuracie prsia
Lahodné pečené zemiaky
Chilli con carne
Kuracie rizoto
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Rizoto na španielsky spôsob
Bravčové kotlety so zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cesnakové bruskety
Grilované rebierka
Opekaná zelenina
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované tofu
Biela ryba s kuskusom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Hľadáte rýchle a zdravé jedlo, ktoré vám pripomenie dovolenku v Stredomorí? Nech sa páči, tu je recept.

Suroviny

2 cukety
6 cherry paradajok
120 g mozzarelly
8 vajec
1 lyžička ochucovadla Podravka NATUR
50 g nastrúhaného syra Grana Padano
3 lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
čierne mleté korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Cukety nakrájame na tenké plátky, zľahka osolíme a odložíme bokom. Paradajky nakrájame na polovice a mozzarellu na plátky. Vajcia rozbijeme do menšej misky zmiešame s ochucovadlom Podravka NATUR, syrom a premiešame vidličkou
  • 2 Do panvice si dáme olej, pridáme strúčiky cesnaku a nakrájané paradajky. Krátko opečieme a aj paradajky, aj cesnak vyberieme z panvice. Do panvice dáme rozmiešané vajíčka.
  • 3 Do vajec naukladáme cuketu, mozzarellu a paradajky a pečieme niekoľko minút, kým okraje frittaty nezhnednú.

Tip

Ak máte chuť na mäso, tak si môžete do frittaty pridať kolieska klobásy. Ak nemáte panvicu, môžete si frittatu pripraviť aj v rúre. Potom pečte cca 20 minút v rúre vyhriatej na 180 °C.

Porcia

Hotovú frittatu posypeme čiernym korením a podávame s obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi