Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Polievka z fazuľových strukov

Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči z mletého mäsa
Paštéta z husacej pečene
Chutný šalát z opečených zemiakov
Mrkvová polievka
Grilované kuracie prsia
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracina s kozím syrom
Ružičková polievka
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Fish&Chips v tortille
Paradajkové košíčky so pšenom
Biela ryba s kuskusom
Šalát s pikantným steakom
Grilované tofu
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované rebierka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Šalát z grilovanej zeleniny
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Slepačia polievka s knedličkami
Ochutená ryža
Biela ryba s fazuľou
Opekaná zelenina
Cestoviny na stredomorský spôsob
Chilli con carne
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Bohatá jesenná polievka
Pečená ryba v papieri
Mäsové guľky s omáčkou
Kuracie rizoto
Pečený losos v medovej omáčke
Hríbová mrvenička
Tabouleh
Bravčové kotlety so zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Stredomorský šalát
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kurací paprikáš
Oranžové rizoto
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Rizoto na španielsky spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Morčacie rolky s ryžou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Treska so zeleninou
Strukovinové fašírky
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Stredomorská frittata
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Cesnakové bruskety
Viac receptov pre túto náladu

Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti môže rozhodnúť, či ju chce posypanú sladkou alebo štipľavou mletou paprikou.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g mrkvy
800 g fazuľových strukov
150 g zemiakov
1 lyžička sladkej/štipľavej mletej papriky
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 strúčik cesnaku
100 ml smotany na varenie
1 lyžica čerstvej nakrájanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky a ešte chvíľu opražíme.
  • 2 Pridáme očistené, umyté a na malé kúsky nakrájané fazuľové struky a zemiaky, sladkú/štipľavú papriku, zalejeme vodou, pridáme Podravka ochucovadlo, pretlačený cesnak a varíme na miernom ohni zakryté pokrievkou, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Primiešame smotanu varenie a necháme prevrieť.

Porcia

Podávame posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.

Zdieľať s priateľmi