Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Pečený losos v medovej omáčke

Cestoviny farfalle s kozím syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilované kuracie prsia
Fish&Chips v tortille
Paštéta z husacej pečene
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Hríbová mrvenička
Chilli con carne
Plnená pečená cibuľa
Sladko-kyslé grilované ražniči
Chutný šalát z opečených zemiakov
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rizoto na španielsky spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka z fazuľových strukov
Pečená ryba v papieri
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Lahodné pečené zemiaky
Treska so zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Ružičková polievka
Slepačia polievka s knedličkami
Mäsové guľky s omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Stredomorská frittata
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracina s kozím syrom
Zapečené špagety s tuniakom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Sójový šalát s tuniakom
Cesnakové bruskety
Oranžové rizoto
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované rebierka
Kuracie rizoto
Šalát z grilovanej zeleniny
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela ryba s kuskusom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Mrkvová polievka
Ochutená ryža
Kuracie tyčinky v kečupe
Kurací paprikáš
Biela ryba s fazuľou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Tabouleh
Šalát s pikantným steakom
Stredomorský šalát
Grilované tofu
Strukovinový šalát so zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Strukovinové fašírky
Opekaná zelenina
Bravčové kotlety so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Pečený losos s medovo-citrónovou omáčkou môžete podávať so zeleninou ale aj vašou obľúbenou prílohou a vychutnávať si tak skvelé jedlo.

Suroviny

100 g medu
2 lyžice citrónovej šťavy
1 lyžička sladkej mletej papriky
4 filety lososa
3 lyžička ochucovadla Podravka Natur
4 lyžice olivového oleja
4 strúčiky cesnaku
1 lyžička čierneho mletého korenia
1 citrón

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 30 min

  • 1 Med zmiešame s citrónovou šťavou, 1 lyžičkou Natur ochucovadla mletou paprikou a poriadne premiešame.
  • 2 Lososa očistíme, umyjeme a posypeme 2 lyžičkami Natur ochucovadla. Do panvice si dáme zohriať 2 lyžice olivového oleja a pečieme lososa kožou dolu.
  • 3 Keď chytí losos zlatú farbu, tak ho otočíme, pridáme zvyšný olej, cesnak nasekaný nadrobno, čierne korenie a ešte krátko opečieme.
  • 4 Lososa dáme preč z panvice a dáme do nej pripravenú zmes na omáčku, ktorú trošku prevaríme.

Porcia

Podávame lososa preliateho omáčkou spolu s ryžou a obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi