Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Chilli con carne

Kurací paprikáš
Sójový šalát s tuniakom
Zapečené špagety s tuniakom
Ružičková polievka
Paštéta z husacej pečene
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pečená ryba v papieri
Pečený losos v medovej omáčke
Mrkvová polievka
Cesnakové bruskety
Kuracina s kozím syrom
Tabouleh
Mäsové guľky s omáčkou
Oranžové rizoto
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie rizoto
Šalát z grilovanej zeleniny
Strukovinový šalát so zeleninou
Slepačia polievka s knedličkami
Paradajkové košíčky so pšenom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Lahodné pečené zemiaky
Morčacie rolky s ryžou
Kuracie tyčinky v kečupe
Biela ryba s fazuľou
Biela ryba s kuskusom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Bravčové kotlety so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie mäso na thajský spôsob
Treska so zeleninou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Hríbová mrvenička
Stredomorská frittata
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované kuracie prsia
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Stredomorský šalát
Ražniči z mletého mäsa
Fish&Chips v tortille
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rizoto na španielsky spôsob
Plnená pečená cibuľa
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Opekaná zelenina
Grilované rebierka
Ochutená ryža
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Šalát s pikantným steakom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Grilované tofu
Strukovinové fašírky
Viac receptov pre túto náladu

To najlepšie chilli con carne by malo byť husté a šťavnaté. S kúskom horkej čokolády je tým najlepším jedlom pri posedení s priateľmi.

Suroviny

300 g mletého mäsa (bravčového, hovädzieho)
200 g uvarenej Lagris červenej fazule
20 g slaniny alebo údeného mäsa
1 pikantná červená paprička
2 lyžičky Podravky ochucovadla Pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji orestujeme mleté mäso, pridáme na kocky nakrájanú slaninu alebo údené mäso a zľahka orestujeme.
  • 2 Pridáme uvarenú fazuľu, ktorú sme pripravili podľa návodu, dolejeme 400 ml vlažnej vody, premiešame Podravkou ochucovadlom Pikant a nakrájanou papričkou.
  • 3 Dobre premiešame a varíme ešte 10 minút.

Porcia

Podávame teplé s čerstvým chlebom.

Malé tajomstvá

Tajná ingrediencia: Na konci pridajte 2 kocky horkej čokolády.

Zdieľať s priateľmi