Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Kuracina s kozím syrom

Slepačia polievka s knedličkami
Morčacie rolky s ryžou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zapečené špagety s tuniakom
Stredomorský šalát
Paštéta z husacej pečene
Pečený losos v medovej omáčke
Hríbová mrvenička
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Bravčové kotlety so zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Mäsové guľky s omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tabouleh
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Fish&Chips v tortille
Lahodné pečené zemiaky
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ochutená ryža
Opekaná zelenina
Treska so zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Biela ryba s kuskusom
Rizoto na španielsky spôsob
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Sójový šalát s tuniakom
Stredomorská frittata
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Polievka z fazuľových strukov
Strukovinové fašírky
Bohatá jesenná polievka
Kuracie rizoto
Šalát s pikantným steakom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Chilli con carne
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilované tofu
Paradajkové košíčky so pšenom
Biela ryba s fazuľou
Ražniči z mletého mäsa
Ružičková polievka
Pečená ryba v papieri
Grilované kuracie prsia
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Cesnakové bruskety
Kurací paprikáš
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované rebierka
Mrkvová polievka
Sladko-kyslé grilované ražniči
Oranžové rizoto
Viac receptov pre túto náladu

Grilované kuracie plátky plnené kozím syrom a medom podávané najlepšie s horčicou a grilovanými šampiňónmi.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
50 g kozieho syra
1 lyžica nakrájanej mladej cibuľky (aj so zelenou časťou)
1 - 2 lyžice medu
300 g šampiňónov
2 červené papriky
2 zelené papriky
1 lyžica Podravky Grill Classic
1 lyžica horčice

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Kuracinu nakrájame na plátky a podľa potreby rozklepeme. Kozí syr zmiešame so zelenou časťou cibuľky. Na každý plátok natrieme 1 až 2 lyžice zmesi kozieho syru a cibuľky, plátky skrútime a upevníme špáradlami.
  • 2 Naplnené plátky potrieme medom, posypeme Podravkou Grill Classic a položíme na rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu, ktorú sme predtým potreli olejom.
  • 3 Grilujeme z každej strany 5 až 7 minút.
  • 4 Papriky očistíme a nakrájame na plátky. Šampiňóny očistíme a spolu s bielou časťou cibuľky a paprikou ich pridáme na gril, kde grilujeme mäso.

Tip

Na prípravu tohto jedla môžete použiť aj tvrdý kozí syr. V tom prípade ho však nastrúhajte. Med pred natieraním trošku zohrejte, aby sa vám dal ľahšie natierať.

Porcia

Grilované kuracie plátky podávajte s horčicou a grilovanou zeleninou.

Zdieľať s priateľmi